foto

Georgis Agathonikiadis

  • nar. 10.8.1947 (71 let)
    Megali Sterna, Kilkis, Řecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Můj strýček Archimedes (TV film)
2012 Stín smrtihlava (TV film)
2009 Hořký sníh (TV film)
2001 Podzimní návrat

TV seriály

2010 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Řecko není všecko (S07E12)
Ruty šuty Arizona (S07E11)
Parohy na kole (S07E10)
2005 Limni ton stenagmon (TV seriál)
2003 Oikos antoxis (TV seriál)
1987 Alexandros Delmouzos (TV seriál)

Dokumentární

2018 Vůně kyperské kuchyně s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
2017 Vůně Athén s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
2016 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
další epizody (9)
2015 Můj bratr Ota Pavel (TV film)
Tajemství rodu (TV seriál)
Miroslav Donutil (S02E04)
2014 Neobyčejné životy (TV seriál)
Bolek Polívka (S06E01)
2013 Cizinec je našinec (TV seriál)
Neobyčejné životy (TV seriál)
Daniela Kolářová (S05E10)
Ivan Trojan (S05E04)
2012 Neobyčejné životy (TV seriál)
Marta Kubišová (S04E04)
2011 Neobyčejné životy (TV seriál)
Táňa Fischerová (S03E05)
2010 Quo vadis, televize? (TV film)
Neobyčejné životy (TV seriál)
Ladislav Lakomý (S02E18)
Libuše Švormová (S02E05)
Nina Divíšková (S02E02)
2009 Neobyčejné životy (TV seriál)
Lubomír Kostelka (S01E07)
Stanislav Zindulka (S01E04)
Starořecké inspirace (TV film)
2008 Soluňský Čížek (TV film)
2007 Vzpomínky na Andreje Tarkovského
Řek Zorba na Božím Daru (TV film)
2004 Olympiáda (TV seriál)
2000 Michalis Kakoyannis
Řecké děti (TV film)
1999 Cestománie (TV seriál)
1998 Milý příteli Martinů (TV film)
1981 Veselé vánoční hody (TV film)
1980 Slunce, láska a bolest (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Můj strýček Archimedes (TV film)
2001 Podzimní návrat

Dokumentární

2018 Vůně kyperské kuchyně s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2017 Vůně Athén s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
2016 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
další epizody (9)
2015 Můj bratr Ota Pavel (TV film)
2009 Neobyčejné životy (TV seriál)
2008 Soluňský Čížek (TV film)
1999 Cestománie (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2018 Vůně kyperské kuchyně s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
2017 Vůně Athén s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
2016 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
další epizody (9)
2007 Řek Zorba na Božím Daru (TV film)

TV pořady

2005 Veselé vánoční (pří)hody (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace