foto

Nan Leslie

  • nar. 4.6.1926
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 30.7.2000 (74 let)
    San Juan Capistrano, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Bamboo Saucer, The
1960 The Crowded Sky
1959 Miracle of the Hills, The
1955 Ain't Misbehavin'
1954 Crash of Moons (TV film) - a.z.
1953 Iron Mountain Trail
Problem Girls
1952 Skirts Ahoy!
1951 No Questions Asked
1950 Train to Tombstone
1949 Pioneer Marshal
Rim of the Canyon
1948 Guns of Hate
Indian Agent
The Arizona Ranger
Western Heritage
1947 Follow That Music
The Devil Thumbs a Ride
Under the Tonto Rim
Wild Horse Mesa
1946 Bedlam
From This Day Forward
Riverboat Rhythm
Sister Kenny
Sunset Pass
The Bamboo Blonde
The Falcon's Alibi
Vacation in Reno
1945 George White's Scandals
Hodiny
I'll Remember April
Under Western Skies
Wanderer of the Wasteland

TV seriály

1964 Daniel Boone (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
1960 Pete and Gladys (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Coronado 9 (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 Behind Closed Doors (TV seriál)
Frontier Justice (TV seriál) - a.z.
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Chevron Hall of Stars (TV seriál)
Circus Boy (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Fury (TV seriál)
King's Row (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
Warner Brothers Presents (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Annie Oakley (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Rocky Jones, Space Ranger (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 Private Secretary (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
The Range Rider (TV seriál)
The Roy Rogers Show (TV seriál)
1950 The Cisco Kid (TV seriál)
The Gene Autry Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace