foto

Tomoko Hošino

  • nar. 3.10.1957 (63 let)
    Nagaoka, Niigata, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Bokutači kjúkó: A rešša de ikó
Kono sora no hana: Nagaoka hanabi monogatari
1997 Šicurakuen
1992 Rakujó
1983 Zero no šóten (TV film)
1982 Maboroši no miuumi

TV seriály

2009 Werukame (TV seriál)
1984 Abare Kjóan (TV seriál)
1982 Icumo Ohi Sama Kazoku (TV seriál)
1981 Hamanasu no hana ga saitara (TV seriál)

Dokumentární

2015 Buši no musume (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky