foto

Todd Slavkin

  • nar. 19.9.1965 (53 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Pod kontrolou
1994 Natural Selection (TV film)

TV seriály

2019 Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Lost Souls (S03E11)
2018 Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
On Infernal Ground (S03E01)
2017 Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
By the Light of Dawn (S02E10)
2016 Guilt (TV seriál)
The Crown v Atwood (E09)
The Eye of the Needle (E05)
2015 Defiance (TV seriál)
The Awakening (S03E12)
The Broken Bough (S03E03)
2014 Dominion (TV seriál)
Beware Those Closest to You (S01E08)
Defiance (TV seriál)
All Things Must Pass (S02E12)
Beasts of Burden (S02E04)
2013 Defiance (TV seriál)
The Bride Wore Black (S01E10)
2011 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Future (E19)
No Ordinary Brother (E12)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Earthquake (E05)
2009 Melrose Place (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Moc (S08E13)
2008 Smallville (TV seriál)
Totožnost (S08E07)
Odysea (S08E01)
2007 Smallville (TV seriál)
Modrá (S07E08)
Sestřenka Kara (S07E02)
Přízrak (S06E22)
další epizody (4)
2006 Smallville (TV seriál)
Zuřivost (S06E07)
Nachlazení (S06E02)
Křehká duše (S05E18)
další epizody (4)
2005 Smallville (TV seriál)
Samota (S05E08)
Voda (S05E04)
Návštěva z vesmíru (S05E01)
další epizody (5)
2004 Smallville (TV seriál)
Převtělení (S04E06)
Zmrtvýchvstání (S03E15)
Rychlá kola (S03E13)
další epizody (4)
2003 Smallville (TV seriál)
Zrůda (S03E03)
Adrenalin (S02E14)
Návrat hrdiny (S02E11)
2002 Smallville (TV seriál)
Tajemství (S02E03)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2005 Smallville (TV seriál)
Tajemství kamenů (S04E22)
Zajatci okamžiku (S04E21)
Evan (S04E20)
další epizody (12)
2004 Smallville (TV seriál)
Noční můra (S04E10)
Vražedný flirt (S04E09)
Kouzlo (S04E08)
další epizody (10)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Aku Cinta Kamu (S03E19)
2013 Defiance (TV seriál)
The Bride Wore Black (S01E10)
2008 Smallville (TV seriál)
Arktida (S07E20)
Osobnost (S07E10)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2010 Melrose Place (TV seriál)
Wilshire (E18)
Sepulveda (E17)
Santa Fe (E16)
další epizody (6)
2009 Melrose Place (TV seriál)
San Vicente (E12)
June (E11)
Cahuenga (E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace