foto

Ángel Ter

  • nar. 5.4.1922
    San Sebastián, Španělsko
  • zem. 24.7.1987 (65 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Policía
1985 La hoz y el Martínez
1984 Cura ya tiene hijo, El
1983 Autonosuyas, Las
1982 Croupier Freddy
Seta ibérica, La
1980 Yo hice a Roque III
1979 Boda del señor cura, La
Supersonic Man
1976 Kdo by se odvážil zabít dítě?
1973 Báječná dobrodružství
Corazón solitario
1972 Mil millones para una rubia
1971 Apartamento de la tentación, El
1969 Amor a todo gas
1968 El tesoro del capitán Tornado
Secreto del capitán O'Hara, El
1967 Aventurero de Guaynas, El
Club de solteros
Halcón de Castilla, El
Lo que cuesta vivir
Los celos y el duende
Niña del patio, La
1966 Bordón y la estrella, El
La ciudad no es para mí
Mañana de domingo
Nuevo en esta plaza
Operazione poker
Pablo vyhrál
Pochi dollari per Django
1965 Historias de la televisión
Sceriffo che non spara, Lo
Ultimo dei Mohicani, L'
1964 Alféreces provisionales
Cento cavalieri, I
Fin de semana
La chica del gato
Marziani hanno dodici mani, I
Pecador y la bruja, El
Tengo 17 años
1963 Chica del trébol, La
Eva 63
Piedra de toque
Se necesita chico
1962 Feria en Sevilla
1961 Alma aragonesa
Don José, Pepe y Pepito
Festival en Benidorm
Historia de un hombre
Honorables sinvergüenzas
Kilómetro 12
1960 Amor bajo cero
Chica de Chicago, Una
El Litrí a jeho stín
Pequeño coronel, El
Quiniela, La
1959 Cara de Goma
Día de los enamorados, El
Juego de niños
Redentor, El
Vida sin risas
1958 Farmacia de guardia
La chicas de la Cruz Roja
Puente de la paz, El
Villa Alegre
¡Viva lo imposible!
1957 Abrigo a cuadros, Un
Batalion stínu
Fotogénico, El
Guerra empieza en Cuba, La
Roberto el diablo
Ángeles del volante, Los
1956 Recluta con niño
Retorno a la verdad
¡Aquí hay petróleo!
1955 Cancha vasca
1950 Facultad de letras
1949 La tienda de antigüedades
1943 Chica del gato, La

TV seriály

1986 Turno de oficio (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky