foto

Carmelo A. Bernaola

  • nar. 16.7.1929
    Ochandiano, Španělsko
  • zem. 5.6.2002 (72 let)
    Madrid, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2000 Adiós con el corazón
Habitación blanca, La (TV film)
1991 Cómo levantar 1000 kilos
1990 Leyenda del cura de Bargota, La (TV film)
1989 Mar es azul, El
1988 Jarrapellejos
Pasodoble
Španělský vojáček
1987 Espérame en el cielo
Madrid
1986 Bandera negra
1985 Los Paraísos perdidos
Mambrú se fue a la guerra
1984 Akelarre
1982 Corazón de papel
Mar brava
1980 Alcalde y la política, El
El jardín de cemento
Miedo a salir de noche
1979 Aquella casa en las afueras
Ernesto
Gulliver
1978 Oro rojo
Sacerdote, El
1977 Placeres ocultos, Los
Secretos de alcoba
1976 Corea, La
Delicias de los verdes años, Las
El caballero de la mano en el pecho
La iniciación en el amor
Mujer es cosa de hombres, La
Promesa, La
Retrato de familia
1975 Adúltera, La
Buenos días perdidos, Los
Cuando el cuerno suena
Mi mujer es muy decente, dentro de lo que cabe
Pim, pam, pum... ¡fuego!
Tal der tanzenden Witwen, Das
Tu amiga Marilyn
1974 Noví Španělé
Správný život manželský
Tajný hřích
Tocata y fuga de Lolita
1973 Corazón solitario
Espanto surge de la tumba, El
Flor de santidad
Juan soldado (TV film)
Noc hrůzných mrtvol
Pajaritos, Los
Sexy Cat
1972 Condenados a vivir
Dům bez hranic
Gran amor del conde Drácula, El
1971 ¿Es usted mi padre?
Španělky v Paříži
1970 Cronicón, El
1969 Del amor y otras soledades
Urtain, král pralesa
1968 Camino de le verdad
Días de viejo color
El tesoro del capitán Tornado
Si volvemos a vernos
Tinto con amor
1967 Club de solteros
Hueso, El
1966 Algunas lecciones de amor
Devět dopisů pro Bertu
El arte de no casarse
El rayo desintegrador
Las salvajes en Puente San Gil
Mañana de domingo
Pablo vyhrál
1965 Diálogos de la paz

TV seriály

1985 Página de sucesos (TV seriál)
1983 Labrazský příběh (TV seriál)
1981 Modré léto (TV seriál)

Dokumentární

1996 Andalucía, un siglo de fascinación (TV seriál)
1975 Vía libre al tráfico
1971 Imágenes del deporte Nº 31
1967 Reportaje de un rodaje

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace