foto

Ben Price

  • nar. 1972
    Newcastle, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 I'm Sorry to Tell You
2006 Stopy krve
2002 Zamilovaný gigolo

TV seriály

2009 Tudorovci (TV seriál)
Hledá se nová královna (S03E06)
Smrt královny (S03E04)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)
Zpěv mořské panny (S01E01)
2001 Table 12 (TV seriál)
1999 Badger (TV seriál)
1998 Supply & Demand (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2014 Good Morning Britain (TV pořad)
2010 Daybreak (TV pořad)
2005 Jeremy Kyle Show, The (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 Panel, The (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky