foto

Alex Bruhanski

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Here Nor There
2012 Kletba z temnot
2010 Kouřová clona (TV film)
Letos nepeču (TV film)
2007 Blonďatá a blonďatější
2006 Křeslo mořské panny (TV film)
Scary Movie 4
Windup
2005 Mlha
Smrtelná lavina
2002 Mladší bráška
2001 Černé prachy
2000 Mimo čas (TV film)
Ten, který přežil (TV film)
1998 Rupert's Land
1997 Jitters (TV film)
Výkřiky v temnotě (TV film)
1994 Bezmezná posedlost (TV film)
The Raffle
Vykoupení z hříchu (TV film)
1992 Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster (TV film)
1991 Hitman 3: Likvidátor
Showdown at Williams Creek
1990 Kdopak to mluví 2
Pták na drátě
1989 Kdopak to mluví
Penthouse, The (TV film)
Příbuzní
The Experts
1988 Red Spider, The (TV film)
Vražda na Aljašce (TV film)
1987 Jak jsem ti slíbil (TV film)
Vražedný stisk (TV film)
Wiseguy (TV film)
1986 Dokonalá vražda (TV film)

TV seriály

2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Soutěž v hláskování (S01E02)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
2003 Tarzan (TV seriál)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 Strange World (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Zámořská střední (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Horečka (S01E02)
Klouzači (S01E01)
1993 Cobra (TV seriál)
1992 Heights (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
Jack's Place (TV seriál)
1991 Palace Guard (TV seriál)
Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)
Unsub (TV seriál)
1987 Airwolf (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Trying Times (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S03E03)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace