foto

Bjorn Johnson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Paddleton
2018 Parallel Chords
The Passing Parade
2012 Nesting
2011 Part Time Fabulous
The Heartbreaker
2009 Hladová hra
2006 Oktoberfest
Rande v Queensu
1998 Báječný nový svět (TV film)
1996 Right to Remain Silent, The (TV film)

TV seriály

2018 Dva světy (TV seriál)
Act Like You've Been Here Before (S01E06)
Shaking the Tree (S01E05)
2016 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Spacetime (S03E15)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Čapni to! (S08E06)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a melír (S05E03)
2010 Událost (TV seriál)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Syn vraha (S05E02)
Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Spi sladce (S01E12)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Smetánka (S02E11)
2007 Dexter (TV seriál)
Nepříjemná lež (S02E03)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Výstava luxusního zboží (S06E07)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Meč ve městě (S06E08)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1997 Komando (TV seriál)
Port Charles (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Trust (S02E15)

Střihačská filmografie

TV seriály

2009 Merlin (TV seriál)
Lancelot a Gwen (S02E04)
2008 Merlin (TV seriál)
Excalibur (S01E09)

Host

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky