foto

Bjorn Johnson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Nesting
2011 Heartbreaker, The
Part Time Fabulous
2009 Hladová hra
2006 Oktoberfest
Rande v Queensu
1998 Báječný nový svět (TV film)
1996 Right to Remain Silent, The (TV film)

TV seriály

2018 Counterpart (TV seriál)
2016 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Spacetime (S03E15)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Čapni to! (S08E06)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a melír (S05E03)
2010 Událost (TV seriál)
2009 Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Spi sladce (S01E12)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Smetánka (S02E11)
2007 Dexter (TV seriál)
Nepříjemná lež (S02E03)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Výstava luxusního zboží (S06E07)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Komando (TV seriál)
Port Charles (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace