foto

György Bánffy

  • nar. 19.6.1927
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 2.9.2010 (83 let)
    Corfu, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Rokonok
2004 Nincs mese
1997 Nemkívánatos viszonyok (TV film)
1996 Aranyoskáim (TV film)
1995 Szemben a Lánchíd oroszlánja (TV film)
1994 Devictus Vincit (TV film)
Szent Gellért legendája (TV film)
1991 Próbababák bálja, A (TV film)
1988 Küldetés Evianba
Szigorú idők (TV film)
Trn pod nehtem
1986 Míg új a szerelem (TV film)
1985 Plukovník Redl
1983 Elcserélt szerelem
Fekete császár (TV film)
Visszaesök
1982 Kettévált mennyezet
1981 Halál a pénztárban (TV film)
Mefisto
1980 Töredek az eletröl
1978 Az elefánt (TV film)
1977 Muslincák a liftben (TV film)
1976 Gyémántok (TV film)
Mesék az Ezeregyéjszakáról (TV film)
Pátá pečeť
1975 Gilgames (TV film)
Nedokončená věta
1974 A makrancos hölgy (divadelní záznam)
Pokol - Inferno (TV film)
Téli sport (TV film)
Uraim, beszéljenek! (TV film)
1973 A fekete Mercedes utasai (TV film)
Hasičská ulice 25
Két fiú ült egy padon (TV film)
1972 A Főnök (TV film)
Három affér (TV film)
Měl jsem dvaatřicet jmen
1970 Arc
Sokolníci
Érik a fény
1969 Zakázané území
Zimní vítr z jihu
1968 Az utolsó kör
1967 Egy, kettő, három (TV film)
Handvoll Helden, Eine
Könnyű kis gyilkosság (TV film)
1966 Ketten haltak meg
Nem szoktam hazudni
1965 Pferdchen, Pferdchen (TV film)
1950 S písní je život krásný

TV seriály

2001 Záhada hradu Černá růže (TV seriál)
2000 Angyali történetek (TV seriál)
1993 Frici, a vállalkozó szellem (TV seriál)
1990 Linda (TV seriál)
A régi barát (S03E07)
A hazajáró lélek (S03E06)
Tüzes babák (S03E05)
1989 Linda (TV seriál)
Erotic show (S03E04)
Stoplis angyalok (S03E03)
Aranyháromszög (S03E02)
další epizody (4)
1986 Zsarumeló (TV seriál)
Linda (TV seriál)
Pop pokol (S02E07)
Software (S02E06)
Panoptikum (S02E05)
další epizody (7)
1985 Kémeri (TV seriál)
Embercsempészek (E05)
1984 Linda (TV seriál)
Oszkár tudja (S01E03)
A fotómodell (S01E02)
A szatír (S01E01)
1982 Dániel (TV seriál)
1981 Petőfi (TV seriál)
Feltámadott a tenger (E06)
Szülőföldemen (E01)
1980 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
A kiskirály (S03E02)
1978 Maďarské lidové pohádky (TV seriál)
1977 Fejezetek a Rákóczi-szabadságharcból (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Varjúdombi mesék (TV seriál)
1976 Vojáci svobody (TV seriál)
1974 Családi kör (TV seriál)
1973 Arpad le tzigane (TV seriál)
Zrínyi (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
És mégis mozog a föld (TV seriál)
Episode 3 (E03)
1970 Örjárat az égen (TV seriál)
1969 Bors (TV seriál)
Szent Dimitrij éjszakája (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace