foto

János Csányi

  • nar. 28.10.1931 (87 let)
    Nagykörös, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 A pályaudvar lovagja (TV film)
1990 Magyar rekviem
Meteo
1989 Teljes napfogyatkozás (TV film)
1986 Fantastická teta (TV film)
Mamiblu
1984 Szemenszedett igazság (TV film)
Torta az égen (TV film)
Vereség (TV film)
1983 A piac (TV film)
Hetedik év (TV film)
1982 Jen žádnou paniku
Túlsó part (TV film)
1981 Halál a pénztárban (TV film)
1980 Látástól vakulásig (TV film)
Ússzatok, halacskák! (TV film)
1978 Maďaři
1977 Apám néhány boldog éve
1976 Chudobka
Lincoln Ábrahám álmai (TV film)
1974 Aranyborjú (TV film)
Nincs többé férfi (TV film)
1973 Az ember melegségre vágyik (TV film)
III. Richárd (TV film)
1970 Muž z obrazovky
Neveletlenek (TV film)
Érik a fény
1969 7 kérdés a szerelemröl (és 3 alkérdés) (TV film)
Profesor podsvětí
VII. Olivér - Egy király, aki nem akar király lenni (TV film)
1968 Otto ist auf Frauen scharf
Vigyori (TV film)
1967 Agův poklad
Handvoll Helden, Eine
Könnyű kis gyilkosság (TV film)

TV seriály

2002 Hotel Szekszárdi (TV seriál)
1987 Szomszédok (TV seriál)
1985 Kémeri (TV seriál)
A nuncius látogatása (E02)
Széchenyi napjai (TV seriál)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország 1849 (E03)
1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
Otthon - haza (E08)
1978 Mire megvénülünk (TV seriál)
1977 Nero, a véres költő (TV seriál)
1976 Kántor (TV seriál)
Az erdész halála (E03)
1974 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Gyilkosság Budán (S01E03)
Szép maszkok (TV seriál)
A Z. utcai postarablás hiteles története (E05)
A sárkányölő (E01)
1972 Zenés TV színház (TV seriál)
1971 Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
1968 Szende szélhámosok (TV seriál)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Jutalomszabadság (E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky