foto

Gilles Lakoste

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Meurtres en Bourgogne (TV film)
2014 La trouvaille de Juliette (TV film)
2012 Il était une fois... peut-être pas
2011 Au bistro du coin
I love Perigord (TV film)
2010 Monsieur Julien (TV film)

TV seriály

2018 Hlasatelka (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2014 Hotel na pláži (TV seriál)
Příjezd (S01E01)
Origines (TV seriál)
Le Sacrifice du pélican (S01E06)
Dragon noir (S01E05)
Le fils de la lune (S01E04)
další epizody (6)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
Pep's (TV seriál)
2011 L'Attaque (TV seriál)
2010 Ma femme, ma fille, 2 bébés (TV seriál)
2009 Scènes de ménages (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky