foto

Majumi Šó

  • nar. 5.2.1965 (55 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Eiga Futari wa Precure: Max Heart
1999 Eiga Doraemon: Nobita no učú hjórjúki
1994 Šin Angel
1993 Black Jack
Oišinbo: Ničibei kome sensó (TV film)
1992 Oišinbo kjúkjoku tai šikó, čódžu rjóri taikecu!! (TV film)
1990 Dragon Ball Z: Kono jo de ičiban cujoi jacu
Dragon Ball Z: Čikjú marugoto čókessen (TV film)
Hidari no O'Clock!!
Kimama ni Idol
1989 Dragon Ball Z (1989)
Hoši Neko Full House
Yankee reppú tai
1988 Antique Heart
Appleseed
Deimos no hanajome: Ran no kumikjoku
Gall Force 3: Stardust War
Kidó senši Gundam: Gjakušú no Char
Kjúkecuki Miju
Lady Lady!! (1988)
Maison Ikkoku: Kankecu hen (TV film)
Meió Project Zeorymer
Učú kazoku Carlvinson
1987 Bubblegum Crisis
Bug tte Honey: Megaromu šódžo ma 4622
Daimadžú gekitó: Hagane no oni
Hadža taisei Dangaió
Katte ni širokuma
Kindan no mokuširoku Crystal Triangle
Lupin sansei: Fúma ičizoku no inbó
Saint seija: Džašin Eris
Šin Maple Town monogatari: Palm Town hen – Konničiwa! Atarašii mači
1986 Del Power X: Bakuhacu Miracle genki!
Maple Town monogatari
Wannabes
1985 Megazone 23
Penguin's Memory: Šiawase monogatari
Tatakae! Iczer-1
1984 Cream Lemon

TV seriály

2007 Bezvadná dvojka (TV seriál)
Night Wizard The Animation (TV seriál)
2006 NHK ni jókoso! (TV seriál)
2005 Kóčú ódža Mušiking: Mori no tami no densecu (TV seriál)
2004 Futari wa Precure (TV seriál)
2003 Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
2002 Odžamadžo Doremi dokkán! (TV seriál)
2001 Motto! Odžamadžo Doremi (TV seriál)
Šiawase só no Okodžo-san (TV seriál)
1999 Odžamadžo Doremi (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1997 Kjúkecuki Miju (TV seriál)
Sakura Momoko gekidžó Cojicoji (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1989 Dragon Ball Z (TV seriál)
Madó King Grandzort (TV seriál)
Umi no jami, cuki no kage (TV seriál)
1988 Hello! Lady Lynn (TV seriál)
Kiterecu daihjakka (TV seriál)
Oišinbo (TV seriál)
1987 Ai no wakakusa monogatari (TV seriál)
City Hunter (TV seriál)
Lady Lady!! (TV seriál)
1986 Ai šódžo Pollyanna monogatari (TV seriál)
Dobrodruzi z vesmíru (TV seriál)
Dragon Ball (TV seriál)
Kidó senši Gundam ZZ (TV seriál)
Maison ikkoku (TV seriál)
Příběhy z Javorového městečka (TV seriál)
Wonder Beat Scrumble (TV seriál)
1985 High School! Kimengumi (TV seriál)
Kidó senši Z Gundam (TV seriál)
Konpora Kid (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky