foto

Greg Kurstin

  • nar. 14.5.1969 (50 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Annie

Hudební videoklipy

2018 Beck - Colors (hudební videoklip)
2017 Sia - Free Me (hudební videoklip)
Sia - Move Your Body (Lyric video) (hudební videoklip)
ZAYN feat. Sia - Dusk Till Dawn (hudební videoklip)
2016 Sia - Cheap Thrills (hudební videoklip)
Sia - Never Give Up (Lyric video) (hudební videoklip)
Sia - The Greatest (hudební videoklip)
Sia feat. Sean Paul - Cheap Thrills (Lyric video) (hudební videoklip)
2015 Adele - Hello (hudební videoklip)
Sia - Fire Meet Gasoline (hudební videoklip)
2014 Sia - You're Never Fully Dressed Without a Smile (hudební videoklip)
2011 Kelly Clarkson - Stronger (What Doesn't Kill You) (hudební videoklip)
2008 Kylie Minogue - Wow (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Hudební videoklipy

2014 Ellie Goulding - Beating Heart (hudební videoklip)
Sia - Chandelier (hudební videoklip)
2013 Ellie Goulding - Burn (hudební videoklip)
Ellie Goulding - Goodness Gracious (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Hudební videoklipy

2015 Adele - Hello (hudební videoklip)
2013 Ellie Goulding - Burn (hudební videoklip)
Ellie Goulding - Goodness Gracious (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace