foto

Andreas Apergis

  • nar. 1988
    Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Birthmarked
Přání smrti
2017 Bon Cop Bad Cop 2
matka!
2016 Ifeel
Nitro Rush: Smrtící spiknutí
2015 Zakázaná komnata
2014 Doupě
Gurov and Anna
Tah pěšcem
X-Men: Budoucí minulost
2013 Riddick
Stupeň 8: Armageddon (TV film)
Útok na Bílý dům
2012 Omertà
Sur les traces de la fusion: L'acte 3
Únos
2010 Assassin's Creed: Ascendance
Secrets of the Mountain (TV film)
2009 Mrtví jako já
Zrádný prsten (TV film)
2008 Serveuses demandées
2007 Odsouzena za vraždu (TV film)
Tajemství mé dcery (TV film)
Vlna zabiják (TV film)
2006 Indian Summer: The Oka Crisis
One Dead Indian (TV film)
2005 Blízké nebezpečí (TV film)
Obchod s bílým masem (TV film)
2004 Zachraňte Emily (TV film)
2002 Zločin je extrémní sport
2001 Ange de goudron, L'
Poslední loupež
Skrytá agenda
2000 Invention de l'amour, L'
V těle vraha
1999 Nájemní vrazi (TV film)
Návrat domů
1997 Rabínova dcera (TV film)
Ztracená dcera (TV film)
1996 Mrtvý bod
Pohyblivý terč
Snowboardová akademie
1993 Nebezpečný let (TV film)
1991 Pianist, The
1990 Madonna: A Case of Blood Ambition
You're Driving Me Crazy
1988 Streets of Vengeance (TV film)

TV seriály

2018 Posedlý pomstou (TV seriál)
ACGT (S02E13)
2017 Bellevue (TV seriál)
How Do I Remember? (E05)
Hello Little Light (E04)
The Guy with Fire in His Eyes (E03)
další epizody (4)
Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
A Problem of Memory (S02E15)
Wynonna Earp (TV seriál)
Whiskey Lullaby (S02E06)
2016 12 opic (TV seriál)
Rok opice (S02E01)
Quantico (TV seriál)
Drive (S01E20)
Kráska a zvíře (TV seriál)
Something's Gotta Give (S04E04)
2015 12 opic (TV seriál)
Moje náruč (S01E13)
Paradox (S01E12)
Nebezpečné umění (TV seriál)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Les Jeunes Loups (TV seriál)
The Lottery (TV seriál)
Vesmírná loď Ascension (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
Too Far, Fast-Forward! (S04E09)
Rewind, Rewind... (S04E08)
2013 Cena za lidskost (TV seriál)
Always a Bridesmaid, Never Alive (S03E12)
If I Only Had Raw Brain (S03E11)
It's a Shame About Ray (S03E01)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
It's My Party and I'll Die If I Want to (S02E13)
Partial Eclipse of the Heart (S02E12)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
The End of the World as We Knew It (S01E05)
Wouldn't It Be Nice (If We Were Human) (S01E04)
2010 Elitních 18 (TV seriál)
2009 The Beautiful Life: TBL (TV seriál)
2007 Durham County (TV seriál)
2004 Il Duce Canadese (TV seriál)
2003 3 x rien (TV seriál)
Kdo s koho (TV seriál)
2002 Kdo s koho (TV seriál)
2001 Largo (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
Tribu.com (TV seriál)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 Part des anges, La (TV seriál)
1997 Lobby (TV seriál)
The Hunger (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Marguerite Volant (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1994 Mahárádžova dcera (TV seriál)
1993 Sirény (TV seriál)
1991 Urban Angel (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Dokumentární

2016 Real Detective (TV seriál)
2007 Hurikán na povel (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace