foto

Andreas Apergis

  • nar. Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Saint-Narcisse
2019 Heavy
2018 Birthmarked
Přání smrti
2017 Bon Cop Bad Cop 2
matka!
2016 Ifeel
Nitro Rush: Smrtící spiknutí
2015 Zakázaná komnata
2014 Doupě
Gurov and Anna
Tah pěšcem
X-Men: Budoucí minulost
2013 Riddick
Stupeň 8: Armageddon (TV film)
Útok na Bílý dům
2012 Omertà
Sur les traces de la fusion: L'acte 3
Únos
2010 Assassin's Creed: Ascendance
Secrets of the Mountain (TV film)
2009 Mrtví jako já
Zrádný prsten (TV film)
2008 Serveuses demandées
2007 Odsouzena za vraždu (TV film)
Tajemství mé dcery (TV film)
Vlna zabiják (TV film)
2006 Indian Summer: The Oka Crisis
One Dead Indian (TV film)
2005 Blízké nebezpečí (TV film)
Obchod s bílým masem (TV film)
2004 Zachraňte Emily (TV film)
2002 Zločin je extrémní sport
2001 L'Ange de goudron
Poslední loupež
Skrytá agenda
2000 Invention de l'amour, L'
V těle vraha
1999 Nájemní vrazi (TV film)
Návrat domů
1997 Rabínova dcera (TV film)
Ztracená dcera (TV film)
1996 Mrtvý bod
Pohyblivý terč
Snowboardová akademie
1993 Nebezpečný let (TV film)
1991 Pianist, The
1990 Madonna: A Case of Blood Ambition
You're Driving Me Crazy
1988 Streets of Vengeance (TV film)

TV seriály

2020 Hrubá kůže (TV seriál)
Včely v lahvi (E07)
Nejisté vyhlídky (E06)
Podmáslí (E05)
2019 Jett (TV seriál)
Bennie (E05)
2018 Tom Clancy's Jack Ryan (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Posedlý pomstou (TV seriál)
ACGT (S02E13)
Blue Moon (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2017 Bellevue (TV seriál)
How Do I Remember? (E05)
Hello Little Light (E04)
The Guy with Fire in His Eyes (E03)
další epizody (4)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Problém s pamětí (S02E15)
Wynonna Earp (TV seriál)
Whiskey Lullaby (S02E06)
19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Tomorrow (S04E08)
Swimming (S04E01)
2016 12 opic (TV seriál)
Rok opice (S02E01)
Quantico (TV seriál)
Drive (S01E20)
Kráska a zvíře (TV seriál)
Něco to bude stát (S04E04)
2015 12 opic (TV seriál)
Moje náruč (S01E13)
Paradox (S01E12)
Nebezpečné umění (TV seriál)
19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Bridges (S02E10)
Orphans (S02E09)
Babylon (S02E08)
další epizody (10)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Winter (S01E10)
Islands (S01E09)
Medals (S01E08)
další epizody (7)
Les Jeunes Loups (TV seriál)
The Lottery (TV seriál)
Vesmírná loď Ascension (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
Too Far, Fast-Forward! (S04E09)
Rewind, Rewind... (S04E08)
2013 Cena za lidskost (TV seriál)
Always a Bridesmaid, Never Alive (S03E12)
If I Only Had Raw Brain (S03E11)
It's a Shame About Ray (S03E01)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
It's My Party and I'll Die If I Want to (S02E13)
Partial Eclipse of the Heart (S02E12)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
The End of the World as We Knew It (S01E05)
Wouldn't It Be Nice (If We Were Human) (S01E04)
2010 Elitních 18 (TV seriál)
2009 The Beautiful Life: TBL (TV seriál)
2007 Durham County (TV seriál)
2004 Il Duce Canadese (TV seriál)
2003 3 x rien (TV seriál)
Kdo s koho (TV seriál)
2002 Kdo s koho (TV seriál)
2001 Largo (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
Tribu.com (TV seriál)
2000 Lovci pokladů (TV seriál)
Dobrý rok (S01E17)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Chiaroscuro (S04E17)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 Part des anges, La (TV seriál)
1997 Lobby (TV seriál)
The Hunger (TV seriál)
1996 Marguerite Volant (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1994 Mahárádžova dcera (TV seriál)
1993 Sirény (TV seriál)
1991 Urban Angel (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Dokumentární

2016 Real Detective (TV seriál)
2007 Hurikán na povel (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky