foto

David Engellau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Kungen av Atlantis
2017 Kluven Dröm
Solsidan
2016 Gola Inte
2015 Nesmrtelní
2014 Remake

TV seriály

2019 Fartblinda (TV seriál)
Bonusfamiljen (TV seriál)
Beslutet (S03E10)
Dopet (S03E09)
Internat (S03E08)
další epizody (10)
2018 Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2017 Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Torpederna (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2014 Torpederna (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky