foto

Michael Goodwin

  • nar. Virginia, Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Field of Lost Shoes
2014 Freedom
2012 Lincoln
Spisovatelé
2010 Lovná zvěř
2005 Nový svět
2004 Andělé s ocelovým hlasem
Starý lišák
2003 Boys on the Run
2000 Kandidáti
Songcatcher
Vraždy v Cherry Falls
1997 Lolita
1996 Timepiece (TV film)
1995 Life 101
Vražedný úmysl (TV film)
1994 Foreign Student
Vítejte ve Wellville
1993 Linda (TV film)
1988 Sázka na smrt
1987 Číslo jedna s kulkou
1985 Between the Darkness and the Dawn (TV film)
Latino
Můj život milence (TV film)
1982 Remembrance of Love (TV film)
1981 Sizzle (TV film)
1979 Act of Violence (TV film)
Jennifer: Příběh jedné ženy (TV film)
Letters from Frank (TV film)
Rock 'n' Roll High School

TV seriály

2019 Dolly Parton: Hra na city (TV seriál)
Ty staré kosti (E08)
Doktoři (TV seriál)
Sněhová bouře (S02E19)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Jed (S05E24)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Pohádka o odpuštění (S01E08)
Zákon a pořádek (TV seriál)
Judge Dread (S11E23)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1998 Legacy (TV seriál)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1992 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Princezna přílivu (S03E07)
1991 Temná spravedlnost (TV seriál)
1990 Over My Dead Body (TV seriál)
The Kennedys of Massachusetts (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Z tebe se zblázním (S03E22)
1987 MacGyver (TV seriál)
Přátelé (S02E20)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Nepřítel uvnitř (S01E15)
Magnum (TV seriál)
Případ v L.A., 2. část (S07E02)
Případ v L.A., 1. část (S07E01)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Hamptons, The (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Steele Flying High (S01E12)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Burn Out (S02E17)
1982 Matt Houston (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Strike Force (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Kojak (TV seriál)
A zlomte vaz (S02E21)
1970 All My Children (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Dokumentární

2013 Vražda prezidenta Lincolna (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky