foto

Blue Deckert

  • nar. 20.1.1951 (70 let)
    Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Otčím
Svazující tajemství (TV film)
2007 Jane Doeová: Jak vyhodit šéfa (TV film)
2004 Pevnost Alamo
Poslední výstřel
Závist
2002 Hráč
2000 Muhammad Ali: Král světa (TV film)
1999 Hotel pro rukojmí (TV film)
Zlá předtucha (TV film)
1998 Bez návratu
Co se doma usmaží
Podvod (TV film)
1997 Opravdové ženy (TV film)
Tajný agent Jack T.
Útěk z inferna
1996 Dallas: J. R. se vrací (TV film)
Michael
1995 Deadly Family Secrets (TV film)
Hvězdy padají na Henriettu
Texaská spravedlnost (TV film)
Vražedná žárlivost (TV film)
1994 Náhradní žena (TV film)
Pistolnice
Shadows of Desire (TV film)
Suverén (TV film)
Svědkyně smrti (TV film)
Walker Texas Ranger 3: Deadly Reunion
1992 Chuť zabíjet (TV film)
Muž zázraků
Ned Blessing: The True Story of My Life (TV film)
Proces: Cena za vášeň (TV film)
1991 Bez varování: Skutečný příběh Jamese Bradyho (TV film)
Opojení
Triumph of the Heart: The Ricky Bell Story, A (TV film)
Těžko splnitelné sliby
Za bílého dne (TV film)
1990 Challenger (TV film)
Vražda na malém městě (TV film)
Černý sníh
1989 Oheň a déšť (TV film)
Slepá zuřivost
1988 Únos Elvise
1987 Lampa
Nadine
Under Cover
1986 Dallas: The Early Years (TV film)
Dalton: Code of Vengeance II (TV film)
Texas (TV film)
The George McKenna Story (TV film)
Zajatci Dallasu
Žádné strachy o prachy
1985 Lady from Yesterday, The (TV film)
1984 Hledání ztraceného syna (TV film)
Sky's No Limit, The (TV film)
1983 Bill na vlastních nohou (TV film)
Lone Star Bar & Grill

TV seriály

2013 Chirurgové (TV seriál)
Vyhodnocování ztrát (S09E24)
2012 Private Practice (TV seriál)
I'm Fine (S06E09)
The Standing Eight Count (S05E11)
2011 Událost (TV seriál)
One Will Live, One Will Die (E20)
Us or Them (E19)
Strain (E18)
další epizody (10)
Světla páteční noci (TV seriál)
Texas Whatever (S05E12)
2010 Událost (TV seriál)
Everything Will Change (E10)
Private Practice (TV seriál)
Can't Find My Way Back Home (S04E09)
What Happens Next (S04E08)
Did You Hear What Happened to Charlotte King? (S04E07)
Světla páteční noci (TV seriál)
Perfect Record (S05E07)
On the Outside Looking In (S05E02)
Thanksgiving (S04E13)
další epizody (4)
2009 Světla páteční noci (TV seriál)
After the Fall (S04E02)
East of Dillon (S04E01)
Tomorrow Blues (S03E13)
další epizody (4)
2008 Mentalista (TV seriál)
Světla páteční noci (TV seriál)
New York, New York (S03E08)
Keeping Up Appearances (S03E07)
It Ain't Easy Being J.D. McCoy (S03E06)
další epizody (14)
2007 Světla páteční noci (TV seriál)
The Confession (S02E09)
Seeing Other People (S02E08)
Pantherama! (S02E07)
další epizody (19)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
It's Different for Girls (S01E10)
Full Hearts (S01E09)
Crossing the Line (S01E08)
další epizody (9)
Pohotovost (TV seriál)
Pokrevní příbuznost (S13E01)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pohřebiště (S02E05)
Západní křídlo (TV seriál)
Third-Day Story (S06E03)
2003 Odložené případy (TV seriál)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
Opravář (E11)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Život nebo smrt (S05E13)
1999 Providence (TV seriál)
1995 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Válečná oblast (S03E15)
1994 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Duhový válečník (S03E06)
Setkání (S02E22)
Sever a Jih (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Ve jménu páně (S02E03)
1992 Dangerous Curves (TV seriál)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Dokumentární

2007 Secret Mysteries of America's Beginnings Volume 2: Riddles in Stone - The Secret Architecture of Washington D.C.

Host

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky