foto

Randy Sutter

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2011 Amanda Knox: Vražda v Itálii (TV film)
2008 Okruh (TV film)
2007 Sex zabíjí (TV film)
2006 Na jeden večer (TV film)
Osudná známost (TV film)
Rodinný chaos (TV film)
2005 Dotek hrůzy (TV film)
Dynastie: Rub a líc (TV film)
Hon na vraha (TV film)
Kobylky: Den zkázy (TV film)
Novou cestou (TV film)
Šestnáctiletá matka (TV film)
Upíři (TV film)
2004 Bláznivá svatba (TV film)
Dnes se polepším (TV film)
Napravitelné chyby (TV film)
Sestra i matka (TV film)
Stupeň 6: Dny totální zkázy (TV film)
Životní příběh Natalie Woodové (TV film)
2003 Božská Lily (TV film)
Co oči nevidí (TV film)
Chráníme své děti (TV film)
Jane má schůzku (TV film)
Unesená: Příběh Elizabeth Smartové (TV film)
2002 Darované srdce (TV film)
Jen procházka v parku (TV film)
Ponížení (TV film)
Primadona v ohrožení (TV film)
Strach promluvit (TV film)
2001 Osmondovi (TV film)
Podivné dítě (TV film)
Poslední šance (TV film)
Přijatelné riziko (TV film)
Tři dny (TV film)
2000 Není kde přistát (TV film)
1999 Chřestýši (TV film)
Otec rock'n'rollu: Příběh Alana Freeda (TV film)
Prokleté dědictví (TV film)
Smrtící selhání (TV film)
Vražda na Stínové hoře (TV film)
1998 Falešné obvinění (TV film)
Nedívej se dolů (TV film)
Virtuální posedlost (TV film)
1997 Invaze (TV film)
Klid ve tvém srdci (TV film)
Matka se vyzná (TV film)
Přežili dva (TV film)
Vražda v přímém přenosu (TV film)
Výkřiky v temnotě (TV film)
Za každou cenu (TV film)
1996 Muž bez Boha
My Son Is Innocent (TV film)
Nikdo nic neřekl (TV film)
Šílený kůň (TV film)
Terminal (TV film)
Terror in the Family (TV film)
Tornádo (TV film)
1995 Deadline for Murder: From the Files of Edna Buchanan (TV film)
Osudová posedlost (TV film)
Smrtící invaze (TV film)
The Other Woman (TV film)
Virus (TV film)
West Side Waltz, The (TV film)
1994 Corpse Had a Familiar Face, The (TV film)
Smrt na počkání (TV film)
1993 Doktor smrt (TV film)

TV seriály

2016 Good Behavior (TV seriál)
So You're Not an English Teacher (S01E01)
2013 Pod kupolí (TV seriál)
2011 Pomsta (TV seriál)
The Lying Game (TV seriál)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Transplantační jednotka (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1988 Remote Control

TV seriály

1986 Alf (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace