foto

Přemysl Matoušek

  • nar. 17.9.1924
    Praha, Československo
  • zem. 24.11.2008 (84 let)
    Ostrava, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Dědek (TV film)
1987 Nepostradatelný (TV film)
Smrt z laboratoře (TV film)
1985 Půlnoční divočák (TV film)
1984 Figarova svatba (TV film)
1983 Hrom do kapelníka (TV film)
Plamen a dým aneb Tajné lásky a veřejné omyly poštovního úředníka v. v. (TV film)
Žárlivec (TV film)
1981 Husa (TV film)
1980 Trnové pole
Výtečníci (TV film)
1979 Inzerát (TV film)
Objev (TV film)
Ohrožené město (TV film)
1978 Farma na konci světa (TV film)
Čistá řeka
Žhavou stezkou (TV film)
1977 Chuť na rozinky (TV film)
Janovi lidé (TV film)
Měsíční údolí (TV film)
Návštěva z vesmíru (TV film)
Osoba blízká (TV film)
Čas polomů a štěpů (TV film)
1976 Druhé křídlo (TV film)
Luigiho srdce aneb Poprava tupým mečem (divadelní záznam)
Maškaráda (TV film)
Čas pravdy (TV film)
1975 Návšteva (TV film)
Pláňata (TV film)
Venušin koš (TV film)
1973 Pírko (TV film)
Příběh středního útočníka (TV film)
1968 Hotel Majestic (TV film)
1963 Lucie
Začít znova
1962 Černé démanty (TV film)
1954 Botostroj

TV seriály

1986 Velké sedlo (TV seriál)
Lov (E02)
1984 Jahody na stéble trávy (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
1983 Marťanský dopoledník (TV seriál)
Jaro (E03)
Stavy rachotí (TV seriál)
1981 Muzikanti (TV seriál)
1980 Přátelé Zeleného údolí (TV seriál)
Naděje (E12)
Ostrovid (E11)
Mlha (E10)
další epizody (5)
1979 Tybys (TV seriál)
Frgále (E06)
Lháři (E04)
Rozvod (E03)
další epizody (5)
1978 Jedno malé sídlisko (TV seriál)
1975 Kamenný řád (TV seriál)
Cyril (E06)
Jotidom (E05)
Tonek (E04)
další epizody (4)
1973 Haldy (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Kluk na ženění (TV seriál)
1972 Dispečer (TV seriál)
Dispečer a konec kapely (E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace