foto

Martin Kluge

  • nar. 1968
    Wolfenbüttel, Niedersachsen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Alle Macht den Kindern (TV film)
2007 Mraky nad mořem (TV film)
Naše farma v Irsku (TV film)
Naše farma v Irsku: Nové časy (TV film)
1997 Die Aubergers - Alles anders, als man denkt (TV film)

TV seriály

2018 Origin (TV seriál)
Fire and Ice (E06)
2007 Naše farma v Irsku (TV seriál)
2001 Powder Park (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
So ein Zirkus (TV seriál)
1997 Aubergers, Die (TV seriál)
First Love - Die große Liebe (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Park Hotel Stern (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

2001 Papas

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace