foto

Martin Kluge

  • nar. 1968
    Wolfenbüttel, Niedersachsen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sulphur and White
2013 Alle Macht den Kindern (TV film)
2007 Mraky nad mořem (TV film)
Naše farma v Irsku (TV film)
Naše farma v Irsku: Nové časy (TV film)
1997 Die Aubergers - Alles anders, als man denkt (TV film)

TV seriály

2018 Origin (TV seriál)
Fire and Ice (E06)
2007 Naše farma v Irsku (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Umwege (S10E01)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Glaubenskrieger (S06E17)
2001 Powder Park (TV seriál)
1998 So ein Zirkus (TV seriál)
1997 Aubergers, Die (TV seriál)
First Love - Die große Liebe (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Park Hotel Stern (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

2001 Papas

Producentská filmografie

TV seriály

2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Umwege (S10E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky