foto

Malea Rose

  • nar. 10.9.1986 (34 let)
    Kauai, Hawaii, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Summoning
2019 Flashout
Hollow Point
2018 Vraždy v domě panenek
2017 Can't Buy My Love (TV film)
Na doraz
2015 Club Life
2014 Mysli taky jako chlap
2012 Yellow
2011 Shredd (TV film)
2008 Garden Party
2007 Kush
Lake Dead

TV seriály

2014 Legit (TV seriál)
Intervention (S02E11)
The Crazy Ones (TV seriál)
Dead and Improved (E15)
Nová holka (TV seriál)
Exes (S03E15)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Mexický špenát (S12E01)
2013 Zdravím, dámy! (TV seriál)
Pool Party (E05)
2011 The Ropes (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Domov, sladký domov (S08E01)

Dokumentární

2010 Gift, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky