foto

Peter Jezný

  • nar. 8.6.1943
    Bratislava, Slovenský stát
  • zem. 6.11.2010 (67 let)
    Brodzany, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1993 Eros a Psycha (TV film)
Líška (TV film)
Líška na sklonku leta (TV film)
1988 Chlapček vrabček
1987 Rozlúčkový deň (TV film)
1986 "...to si ty, Anna?" (TV film)
1984 Poviem jej to sám (TV film)
Vymodelujem more (TV film)
1983 Ionov sen (TV film)
Samej mi je smutno (TV film)
Sklári (TV film)
1981 Jablčná Siska (TV film)
Tlmočník (TV film)
1979 Peter (TV film)
Poviem mu to sám (TV film)
1978 Hrdina (TV film)
Posledná fáza zatmenia (TV film)
Spevák Peter (TV film)
1977 Dom na predmestí (TV film)
1974 Serenáda (TV film)
Tajomstvo divadelnej šatne (TV film)
1972 Hriech (TV film)
Matka (TV film)
Rodinná slávnosť (TV film)
1970 Na slovíčko s múmiou (TV film)

TV seriály

1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
1980 ...a teraz sa rozhodni (TV seriál)
1978 Farebné rozprávky (TV seriál)

Divadelní záznam

1971 Dom zo siedmimi balkónmi (divadelní záznam)
Juvelír (divadelní záznam)
1970 Naše mestečko (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Filmy

1995 Albert, Albert (TV film)
1989 Sýkorka
1965 Náměstí svaté Alžběty

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Hrdina (TV film)