foto

Igor Berson

  • nar. 2.6.1961 (58 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Ty tolko buď so mnoju rjadom (TV film)
2017 Nikomu ně govori (TV film)

TV seriály

2018 Tam, gdě nas nět (TV seriál)
2017 Ot suďby ně zarekajsja (TV seriál)
Spasatěl (TV seriál)
2014 Carevna Ljaguškina (TV seriál)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2007 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 12 (S10E12)
Episode 11 (S10E11)
Episode 10 (S10E10)
další epizody (11)
2006 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 12 (S09E12)
Episode 11 (S09E11)
Episode 10 (S09E10)
další epizody (24)
2005 Bratva (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 12 (S07E12)
Episode 11 (S07E11)
Episode 10 (S07E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky