foto

Tomás Blanco

  • nar. 10.11.1910
    Bilbao, Španělsko
  • zem. 16.7.1990 (79 let)
    Madrid, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Autonosuyas, Las
1979 Boda del señor cura, La
1976 Adulterio a la española
Batida de raposas
El caballero de la mano en el pecho
1975 Solo ante el Streaking
1974 Správný život manželský
1973 Mejor alcalde, el rey, El
Proceso a Jesús
Ricco
1972 Ragazza tutta nuda assassinata nel parco
1971 Amantes del diablo, Las
Chica casi decente, Una
I pirati dell'isola verde
Montaña rebelde, La
Nada menos que todo un hombre
Orilla, La
Su le mani, cadavere! Sei in arresto
1970 Con ella llegó el amor
Don Erre que erre
Hombres las prefieren viudas, Los
Otra residencia, La
Relicario, El
Tonta del bote, La
Último día de la guerra, El
1969 Juicio de faldas
La Residencia
Lola la piconera (TV film)
Soltera y madre en la vida
Susana
1968 Agonizando en el crimen
Dinamita está servida, La
Esclava del paraíso, La
Il re dei criminali
Los que tocan el piano
Quindici forche per un assassino
Secreto del capitán O'Hara, El
Voglio morto, Lo
1967 Amor en el aire
Canard en fer-blanc, Le
Cicatrices, Las
El hombre que mató a Billy el Niño
La zarpa (TV film)
Operación Dalila
Operación cabaretera
Pero... ¿en qué país vivimos?
1966 Fantasía... 3
Missione speciale Lady Chaplin
Pirát sedmi moří
Posición avanzada
Querido profesor
Tygr sedmi moří
1965 Agente 077 dall'oriente con furore
Agente 077 missione Bloody Mary
Eroi di Fort Worth, Gli
Historias de la televisión
Los cuatreros
Marc Mato, agente S. 077
Mi canción es para ti
Muere una mujer
Más bonita que ninguna
Pro pár dolarů navíc
1964 Alféreces provisionales
Bienvenido, padre Murray
Eroi del West, Gli
Fuera de la ley
Invincibili sette, Gli
Salario del crimen, El
Señor de La Salle, El
Tiro por la espalda, Un
1963 Casablanca, nid d'espions
Das Geheimnis der schwarzen Witwe
Pacto de silencio
Pandilla de los once, La
Revoltosa, La
Valle de las espadas, El
1962 Cupido contrabandista
Gladiatore invincibile, Il
Los culpables
Occidente y sabotaje
Rogelia
1961 Cariño mío
Madame Sans-Gene
Ursus
1960 Amor que yo te di, El
Fiel infantería, La
Juanito
Legioni di Cleopatra, Le
Marcelino perdió el tren
Paso al frente, Un
Paz empieza nunca, La
Pequeño coronel, El
Rivolta dei mercenari, La
¿Dónde vas triste de ti?
1959 Pescando millones
S.O.S., abuelita
1958 Héroes del aire
La violetera
¿Dónde vas, Alfonso XII?
1957 Faustina
Krvavá rapsodie
1956 Sangre y acero
1954 Pasaporte para un ángel (Órdenes secretas)
Patrulla, La
1952 Laguna negra, La
Llamada de África, La
Quema el suelo
1950 Apartado de correos 1001
El señorito Octavio
La revoltosa
Pequeñeces
1949 Alas de juventud
Mujer cualquiera, Una
Santuario no se rinde, El
Tempestad en el alma
Yo no soy la Mata-Hari
1948 Aguas bajan negras, Las
Amanhã Como Hoje
El huésped de las tinieblas
Verdugo, El
1947 Cuatro mujeres
Mariona Rebull
Nada
1943 Un caballero famoso

TV seriály

1980 Cervantes (TV seriál)
1977 Las viudas (TV seriál)
Mujeres insólitas (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
Teatro estudio (TV seriál)
1975 El quinto jinete (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
Noche de teatro (TV seriál)
Original (TV seriál)
Silencio, estrenamos (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
Teatro de misterio (TV seriál)
1969 La risa española (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
Kryštof Kolumbus (TV seriál)
Pequeño estudio (TV seriál)
Premio, El (TV seriál)
1967 Escuela de matrimonios (TV seriál)
Historias naturales (TV seriál)
1966 La pequeña comedia (TV seriál)
Teatro breve (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
Teatro para todos (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)
Sábado 64 (TV seriál)
1963 Escuela de maridos (TV seriál)
Estudio 3 (TV seriál)
Novela (TV seriál)
Tras la puerta cerrada (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)
1959 Teatro de familia (TV seriál)
Tengo un libro en las manos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace