foto

Derek Mears

  • nar. 29.4.1972 (45 let)
    Bakersfield, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento americký herec a kaskadér se narodil 29. dubna 1972 v Bakersfieldu v Kalifornii jako nejmladší dítě Freda a Sandry Mears. V roce 1990 vystudoval Highland High School in Bakersfield a vrhl se na dráhu herce a kaskadéra.

Derek má za sebou spoustu menších rolí v seriálech a filmech. Jako například v ER, ALIAS, NASH BRIDGES, MEN IN BLACK II, THE SHIELD, CSI NY, MY NAME IS EARL, MR. & MRS. SMITH, CSI MIAMI, a THE HILLS HAVE EYES 2. Jméno jako kaskadér si udělal díky svým kouskům ve filmech PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MAN'S CHEST, INDIANA JONES AND THE KINGDOM OF THE CRYSTAL SKULL a BLADES OF GLORY. V poslední době dostal asi svou největší roli Jasona Voorheese ve filmu FRIDAY THE 13TH (2009). Za tuto roli byl také nominován na MTV Movie Award. Derek má již teď podepsanou smlouvu na další pokračování Friday the 13th.

Angel "Chatterer" of Death

Herecká filmografie

Filmy

2017 I Don't Feel at Home in This World Anymore
2016 Popstar: Never Stop Never Stopping
2015 Monster Problems
2014 Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý
Lost Time
2013 Compound Fracture
Gangster Squad – Lovci mafie
Hatchet III
Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Percy Jackson: Moře nestvůr
2012 The Aggression Scale
2011 Aréna
2010 Predátoři
United Monster Talent Agency, The
2009 Pátek třináctého
2007 Dračí války
Hory mají oči 2
2005 Lady Policeman, The (TV film)
Prokletí
Zathura: Vesmírné dobrodružství
2003 Strašidelný dům
2002 Muži v černém 2
Zabijákem proti své vůli
1995 The Demolitionist

TV seriály

2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 13 (S03E13)
2016 Ospalá díra (TV seriál)
Kindred Spirits (S03E11)
2015 Horrified (TV seriál)
20 Seconds to Live (TV seriál)
Ospalá díra (TV seriál)
The Art of War (S03E07)
2014 Ospalá díra (TV seriál)
Opus magnum (S02E10)
Schránka (S02E07)
Plačící dáma (S02E05)
další epizody (6)
2013 Ospalá díra (TV seriál)
Golem (S01E10)
Grimm (TV seriál)
12 dní s Krampusem (S03E08)
Zákon gangu (TV seriál)
Wolfsangel (S06E04)
2011 Údolí smrti (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a virus (S05E05)
2010 Team Unicorn (TV seriál)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Lovec lidí (S01E21)
Mistři hrůzy (TV seriál)
Pro-Life (S02E05)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Streaks and Tips (S03E04)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Hraniční pásmo (S04E04)
2001 Alias (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Dokumentární

2015 Adam Green's Scary Sleepover (TV seriál)
2013 Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th
2009 His Name Was Jason: 30 Years of Friday the 13th (TV film)
2007 Hills Have Eyes 2: Mutant Attacks, The
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace