foto

Kjóko Tongú

  • nar. 11.10.1955 (64 let)
    Okayama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Jakeato no, okaši no ki (TV film)
2001 Eiga Doraemon: Nobita to cubasa no júšatači
1993 Kerokero Keroppi no jowamuši ódži no daibóken
1992 Kerokero Keroppi no kjórjú ga deta
1991 Abaširi ikka
Ozanari Dungeon: Kaze no tó
1990 Akuma-kun: Jókoso akuma Land e!!
Dirty Pair: Bórjaku no 005 bin
1989 Akuma-kun
1988 Makai toši Šindžuku
Xanadu Dragonslayer densecu
1987 Black Magic M-66
Dirty Pair
Dirty Pair the Movie
Dirty Pair: Lovely Angels jori ai o komete
Pro Golfer Saru: Kóga hikjó! Kage no ninpó golfer sandžó!
Šin Maple Town monogatari: Palm Town hen – Konničiwa! Atarašii mači
1986 Pro Golfer Saru: Super Golf World e no čósen!!
1985 WWWA Dirty Pair no Óšóbu: Nolandia no nazo

TV seriály

2003 Takahaši Rumiko gekidžó: Ningjo no mori (TV seriál)
1999 Šúkan Storyland (TV seriál)
1992 Cooking Papa (TV seriál)
Mama wa šógaku jonensei (TV seriál)
1990 Mórecu Ataró (TV seriál)
1989 Akuma-kun (TV seriál)
Tatakae! Čó Robot seimeitai Transformers Victory (TV seriál)
1988 Šin Pro Golfer Saru (TV seriál)
1987 Šin Maple Town monogatari: Palm Town hen (TV seriál)
1986 Ai šódžo Pollyanna monogatari (TV seriál)
Dragon Ball (TV seriál)
Ganbare! Kickers (TV seriál)
Ginga: Nagareboši Gin (TV seriál)
Kidó senši Gundam ZZ (TV seriál)
Saint seija (TV seriál)
1985 Dirty Pair (TV seriál)
Hái Step Jun (TV seriál)
Kidó senši Z Gundam (TV seriál)
1984 Gu-Gu Ganmo (TV seriál)
Sója monogatari (TV seriál)
1983 Akú daisakusen Srungle (TV seriál)
Alenka v říši divů (TV seriál)
Mijuki (TV seriál)
Nanako SOS (TV seriál)
1982 The kaboča Wine (TV seriál)
Tondera House no daibóken (TV seriál)
1981 Ginga senpú Braiger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky