foto

Robert Coote

  • nar. 4.2.1909
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 26.11.1982 (73 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Hry bez pravidel (TV film)
1975 Target Risk (TV film)
1972 Vzhůru na frontu
1969 Kenner
1968 Mnoho opatrnosti pro nic
1967 Cool Ones, The
Stiff Upper Lip (TV film)
1966 A Man Could Get Killed
Swinger, The
1964 The Golden Head
1963 Vlivní lidé
1958 Horse's Mouth, The
Merry Andrew
1956 The Swan
1955 Constant Husband, The
1952 Othello
Scaramouche
The Merry Widow
Zajatec ze Zendy
1951 Soldiers Three
Zlaté věže
1949 The Red Danube
1948 Berlin Express
The Three Musketeers
1947 Lured
The Exile
The Ghost and Mrs. Muir
Věčná Ambra
1946 Otázka života a smrti
Plášť a dýka
1943 Forever and a Day
1942 Commandos Strike at Dawn
1940 Vigil in the Night
You Can't Fool Your Wife
1939 Bad Lands
Gunga Din
Mr. Moto's Last Warning
Nurse Edith Cavell
The House of Fear
1938 Američan v Oxfordu
Blond Cheat
The Girl Downstairs
1937 Indické mystérium
The Sheik Steps Out
1936 Rangle River
1933 Loyalties

TV seriály

1981 Nero Wolfe (TV seriál)
1979 $weepstake$ (TV seriál)
1970 From a Bird's Eye View (TV seriál)
1968 Best of Enemies (TV seriál)
1967 Whitehall Worrier, The (TV seriál)
1966 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 The Rogues (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 Somerset Maugham Hour (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
1958 Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 That Reminds Me (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)

Dokumentární

1998 Colour Merchant, The - a.z.
1990 Hollywood Mavericks - a.z.
1978 Filming 'Othello' - a.z.

TV pořady

1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1952 Who's There? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace