foto

Mičie Tomizawa

  • nar. 20.10.1961 (57 let)
    Takasaki, Gunma, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tenči mujó! Rjó'óki daijonki
2014 Eiga Crayon Šin-čan: Gačinko! Gjakušú no Robo tó-čan
2012 Eiga Crayon Šin-čan: Araši o jobu! Ora to učú no Princess
2009 Eiga Crayon Šin-chan: Otakebe! Kasukabe jasei ókoku
2008 Eiga Crayon Šin-čan: Čó araši o jobu kinpoko no júša
2006 Eiga Crayon Šin-čan: Densecu o jobu odore! Amigo!
2005 Eiga Crayon Šin-čan: Densecu o jobu buriburi sanpunpokkiri daišingeki
2003 Crayon Šin-čan: Araši o jobu eikou no Jakiniku Road
2002 Sakura Taisen: Sumire Kanzaki intai kinen – Su Mi Re
2001 Crayon Šin-čan: Araši o jobu mórecu! Otona teikoku gjakušú
Sakura taisen: Kacudó šašin
1999 Crayon Šin-čan: Bakuhacu! Onsen wakuwaku daikessen
Kaitóranma: The Animation
Sakura taisen: Góka kenran
1998 Eiga Crayon Šin-čan: Dengeki! Buta no hizume daisakusen
1997 Crayon Šin-čan: ankoku tamatama daicuiseki
Sakura taisen óka kenran
1996 Džigokudó reikai cúšin
Eiga Crayon Šin-čan: Henderland no daibóken
Ultraman Company
Šin Kimagure Orange Road: Sošite, ano nacu no hadžimari
1995 Eiga Crayon Šin-čan: Unkokusai no jabó
Lesson XX
Onikirimaru
1994 Bišódžo senši Sailor Moon S: Kaguja hime no koibito
Ghost Sweeper Mikami: Gokuraku daisakusen!!
1993 Bišódžo senši Sailor Moon R
Crayon Šin-čan: Action Kamen vs Haigure maó
1992 Green Legend Ran
Joker: Marginal City
1991 Bubblegum Crash!
Dark Cat
Inferious wakusei senši gaiden: Condition Green
Kimagure Orange Road: Omoigakenai Situation
Kimagure Orange Road: Rouge no dengon
Kumo ni noru
Madžú senši Luna Varga
The gakuen čódžotai
1990 Be-Bop High School
Hidari no O'Clock!!
Korogaši Rjóta
Project A-Ko: Battle 1 - Grey Side
Project A-Ko: Battle 2 - Blue Side
1989 Gall Force: Čikjú šó
Hi-Speed Jecy
Kimagure Orange Road: Hawaiian Suspense
Kimagure Orange Road: Hurricane! Henšin šódžo Akane
Kimagure Orange Road: Koi no Stage = Heart on Fire! Haru wa Idol!
Kimagure Orange Road: Koi no Stage = Heart on Fire! Star tandžó!
Kimagure Orange Road: Wagahai wa neko de attari osakana de attari
Kimagure Orange Road: Široi koibitotači
Project A-Ko: Final
1988 Akai kódan Zillion: Utahime jakjoku
Dominion
Ginga eijú densecu
Iči Pound no fukuin
Kimagure Orange Road: Ano hi ni kaeritai
Project A-Ko 3: Cinderella Rhapsody
The Ten Little Gall Force
1987 Bubblegum Crisis
Hana no Asuka gumi!
Kimagure Orange Road: Sóšúhen Tanabata Special
Project A-Ko 2: Daitokudži zaibacu no inbó
Puccun Make Love
Šin madžinden Battle Royal High School
Šóri tóšu
1986 Gall Force: Eternal Story
Kjóšoku sókó Guyver
Project A-Ko
Seito šokun! Kokoro ni midori no Neckerchief o (TV film)
Šónan bakusózoku
1985 Vampire Hunter D

TV seriály

2014 Magic Kaito 1412 (TV seriál)
Soredemo sekai wa ucukušii (TV seriál)
2010 Black Lagoon: Roberta's Blood Trail (TV seriál)
Magic Kaito (TV seriál)
2009 Black Lagoon Omake (TV seriál)
Fight ippatsu! Džúden-čan!! (TV seriál)
Konničiwa Anne: Before Green Gables (TV seriál)
2006 Aa! Megami-sama! Sorezore no cubasa (TV seriál)
Black Lagoon (TV seriál)
Dívka z Pekla 2 (TV seriál)
Rakugo ten'njo Ojui (TV seriál)
2004 Júgo kóšódžin (TV seriál)
2003 Takahaši Rumiko gekidžó (TV seriál)
2000 Sakura taisen (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)
Oručuban Ebiču (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Let's Nupu Nupu (TV seriál)
Lodoss tó senki: Eijú kiši den (TV seriál)
1997 Elf o karu monotači II (TV seriál)
1996 Bišódžo senši Sailor Moon Sailor Stars (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Elf o karu monotači (TV seriál)
1995 Bišódžo senši Sailor Moon Super S (TV seriál)
1994 Bišódžo senši Sailor Moon S (TV seriál)
1993 Bišódžo senši Sailor Moon R (TV seriál)
Ghost Sweeper Mikami (TV seriál)
1992 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
Crayon Šin-čan (TV seriál)
1991 High School Mystery: Gakuen nanafušigi (TV seriál)
Čiisana obake Ačči, Kočči, Sočči (TV seriál)
1989 Peter Pan no bóken (TV seriál)
1988 City Hunter 2 (TV seriál)
Hana no Asuka gumi (TV seriál)
Moeru! Onísan (TV seriál)
Tatakae! Rámenman (TV seriál)
1987 Kimagure Orange Road (TV seriál)
Šin Maple Town monogatari: Palm Town hen (TV seriál)
1986 Ganbare! Kickers (TV seriál)
Hikari no densecu (TV seriál)
1985 Šówa ahozóši Akanuke ičiban! (TV seriál)
1984 Ašita tenki ni náre (TV seriál)
Čódžikú kidan Southern Cross (TV seriál)
1983 Meme iroiro jume no tabi (TV seriál)

Host

TV seriály

2011 Ao no Exorcist (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace