foto

Robert Arden

  • nar. 11.12.1922
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 25.3.2004 (81 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Combat Sheep (TV film)
1988 Bláznivá apokalypsa
Very British Coup, A (TV film)
1986 Malý krámek hrůz
Murrow (TV film)
Strong Medicine (TV film)
1985 DARYL
Les Loups entre eux (TV film)
Reunion at Fairborough (TV film)
1984 Hrdinové (TV film)
1981 Condorman
Omen 3: Poslední střetnutí
Ragtime
Story of Ruth, The
1979 Churchill and the Generals (TV film)
1963 Call Me Bwana
Death Drums Along the River
1960 Never Take Sweets from a Stranger
1958 Doomsday for Dyson (TV film)
1957 Král v New Yorku
The Counterfeit Plan
1956 Bermuda Affair
1955 Joe MacBeth
1950 The Compelled People (TV film)
1947 The Hills of Donegal
1946 Otázka života a smrti
1945 The Man from Morocco
1944 2000 žen

TV seriály

1996 Tichý svědek (TV seriál)
1992 Big One, The (TV seriál)
1989 Saracen (TV seriál)
1988 Kdo je Bourne? (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1983 The Old Men at the Zoo (TV seriál)
1982 Nancy Astor (TV seriál)
Q.E.D. (TV seriál)
1980 Oppenheimer (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Best of Friends (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
Man From Interpol (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
1957 Adventures of a Jungle Boy (TV seriál)
African Patrol (TV seriál)
O.S.S. (TV seriál)
Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
1956 Assignment Foreign Legion (TV seriál)
The Errol Flynn Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
Sailor of Fortune (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
The Vise (TV seriál)
1952 Silk, Satin, Cotton, Rags (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace