foto

Steffan Fantini

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 The Climb (TV film)
2015 Faith of Our Fathers
2014 Máma na tahu
Space Station 76
2013 The Lost Medallion: The Adventures of Billy Stone
2011 Partners (TV film)
2009 House Rules (TV film)
Washington Field (TV film)
2007 The Wager
2006 A House Divided (TV film)
2004 Šestka - znamení zla
2000 Milosrdné ulice

TV seriály

2019 Myšlenky zločince (TV seriál)
Sick and Evil (S14E14)
Chameleon (S14E13)
Hamelin (S14E12)
další epizody (4)
2018 Myšlenky zločince (TV seriál)
Flesh and Blood (S14E10)
Broken Wing (S14E09)
Ashley (S14E08)
další epizody (15)
2017 Myšlenky zločince (TV seriál)
Falešná vlajka (S13E09)
Neonový ďas (S13E08)
Prach a kosti (S13E07)
další epizody (23)
2016 Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
The Harmful One (S01E01)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Scarecrow (S12E08)
Mirror Image (S12E07)
Elliott's Pond (S12E06)
další epizody (20)
2015 Myšlenky zločince (TV seriál)
Future Perfect (S11E10)
Internal Affairs (S11E09)
Awake (S11E08)
další epizody (23)
2014 Myšlenky zločince (TV seriál)
Amelia Porter (S10E10)
Fate (S10E09)
The Boys of Sudworth Place (S10E08)
další epizody (23)
2013 Myšlenky zločince (TV seriál)
Bully (S09E11)
The Caller (S09E10)
Strange Fruit (S09E09)
další epizody (24)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
Perennials (S08E11)
The Lesson (S08E10)
Magnificent Light (S08E09)
další epizody (25)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Bittersweet Science (S07E10)
Self Fulfilling Prophecy (S07E09)
Hope (S07E08)
další epizody (23)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Dvacet pět let až doživotí (S06E11)
Co se děje doma (S06E10)
Do lesů (S06E09)
další epizody (23)
2009 Army Wives (TV seriál)
Moving Out (S03E03)
About Face (S03E02)
Best Laid Plans (S03E01)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Odplata (S05E11)
V lepší společnosti (S05E10)
Ochrana svědků (S05E09)
další epizody (25)
2008 Army Wives (TV seriál)
Last Minute Changes (S02E19)
Departures, Arrivals (S02E18)
All in the Family (S02E17)
další epizody (14)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Vlastně normální (S04E11)
Bratrstvo ve zbrani (S04E10)
Svůdce (S04E09)
další epizody (20)
2007 Army Wives (TV seriál)
Hail & Farewell (S01E07)
Who We Are (S01E06)
Independence Day (S01E05)
další epizody (7)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Prvorozenstvím (S03E11)
Pravá noc (S03E10)
Penelope (S03E09)
další epizody (22)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Profilování profilera (S02E12)
Sex, narození, smrt (S02E11)
Poučné lekce (S02E10)
další epizody (23)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Krvavý hlad (S01E11)
Populární děti (S01E10)
Vyšinutý (S01E09)
další epizody (11)

Herecká filmografie

TV seriály

2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Fanynka až za hrob (S05E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace