foto

Pavel Vantuch

  • nar. 22.1.1942
  • zem. 2.8.2015 (73 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1976 Michelangelo Buonarroti (divadelní záznam)
Takzvaný večer na přidanou (divadelní záznam)
1973 Báječný bál (TV film)

Dokumentární

2001 Minuty dvacátého století: 17. listopad 1989 (TV film)
Vltava v obrazech (TV seriál)
2000 Květnové povstání v Praze
Vznik Československa (TV film)
1990 Byl prima kluk (TV film)

TV pořady

2012 Přelouč - město dabingu (TV pořad)
2011 Město dabingu a staletá historie (TV pořad)
2003 Osobnosti okolo obrazovky (TV pořad)
1997 Úsměvy (TV pořad)
1996 Hovory H z Paláce K (TV pořad)
Perličky P z Hovorů H (TV pořad)
1995 Úsměvy českého filmu (TV pořad)
1991 Hledání ztraceného času (TV pořad)
1988 Dárky (TV pořad)
Felixír (TV pořad)
1987 Pět přání (TV pořad)
1985 Hity roku (TV pořad)
Reklamy Jitky Molavcové (TV pořad)
V hlavní roli režisér (TV pořad)
Videostop (TV pořad)
1980 Plavci v pohádce (TV pořad)
1979 Komik a jeho svět (TV pořad)
Tentokrát o satiře (TV pořad)
1978 Ypsilonka se baví (TV pořad)
1977 Rytmus v patách aneb Večer na přidanou (TV pořad)
1975 Plavci na suchu (TV pořad)

Střihačská filmografie

Filmy

1996 Kamenný most
1993 Papoušek (TV film)
Schodiště (TV film)
Ze života hmyzu (TV film)
1992 Hřeben (TV film)
Poznej sebe sama (TV film)
Volba (TV film)
Zvuky domova (TV film)
1990 Audience (TV film)
1988 Píseň z jižních Čech (TV film)
1975 Tři muži se žralokem (TV film)
1965 Je Thierry Brévanne vinen? (TV film)
1963 Tři veteráni (TV film)

TV seriály

1997 Pražský písničkář (TV seriál)
Život za písničku (E05)
Úspěchy plné ztrát (E04)
Vše pro republiku (E03)
další epizody (5)
1971 Bakaláři (TV seriál)

TV pořady

1982 Zadáno pro Karla Gotta (TV pořad)
1975 Kabaret U dobré pohody (TV pořad)
1970 Televarieté (TV pořad)

Herecká filmografie

TV pořady

2008 Srpnová noc (TV pořad)
Zoom (TV pořad)
2006 Čétéčko (TV pořad)
2005 500 Úsměvů s Pavlem Vantuchem (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace