foto

Pavel Vantuch

  • nar. 22.1.1942
    Bystřice pod Hostýnem, Protektorát Čechy a Morava
  • zem. 2.8.2015 (73 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1984 Plavci v pravěku (TV film)
1979 Plavci mezi svými (TV film)
Plavci na Moravě (TV film)
1977 Plavci mezi dravci (TV film)
1973 Báječný bál (TV film)

Dokumentární

2001 Minuty dvacátého století: 17. listopad 1989 (TV film)
Vltava v obrazech (TV seriál)
2000 Květnové povstání v Praze
Minuty dvacátého století (TV seriál)
Vznik Československa (TV film)
1993 Rozhlas ve filmu
1990 Byl prima kluk (TV film)

TV pořady

2012 Přelouč - město dabingu (TV pořad)
2011 Město dabingu a staletá historie (TV pořad)
2003 Osobnosti okolo obrazovky (TV pořad)
1997 Úsměvy (TV pořad)
1996 Hovory H z Paláce K (TV pořad)
Perličky P z Hovorů H (TV pořad)
1995 Úsměvy českého filmu (TV pořad)
1991 Hledání ztraceného času (TV pořad)
1990 Greenhornům je 25 (TV pořad)
1989 Prosím, vyberte si (TV pořad)
1988 Dárky (TV pořad)
Felixír (TV pořad)
1987 Co rok dal (TV pořad)
Dárky (TV pořad)
Pět přání (TV pořad)
1986 Proměny (TV pořad)
1985 Hity roku (TV pořad)
Praha, jaká také mohla být aneb Pěšky nebo za vozem (TV pořad)
Reklamy Jitky Molavcové (TV pořad)
V hlavní roli režisér (TV pořad)
Videostop (TV pořad)
1984 Písničky z klobouku (TV pořad)
1980 Plavci v pohádce (TV pořad)
1979 Komik a jeho svět (TV pořad)
Tentokrát o satiře (TV pořad)
1978 Ypsilonka se baví: O lásce (TV pořad)
1977 Rytmus v patách aneb Večer na přidanou (TV pořad)
1975 Plavci na suchu (TV pořad)

Koncert

1980 Řidič tvrdý chleba má (koncert)

Divadelní záznam

1976 Michelangelo Buonarroti (divadelní záznam)
Takzvaný večer na přidanou (divadelní záznam)

Střihačská filmografie

Filmy

1996 Kamenný most
1993 Papoušek (TV film)
Schodiště (TV film)
Ze života hmyzu (TV film)
1992 Hřeben (TV film)
Poznej sebe sama (TV film)
Volba (TV film)
Zvuky domova (TV film)
1990 Audience (TV film)
1988 Píseň z jižních Čech (TV film)
1975 Tři muži se žralokem (TV film)
1965 Je Thierry Brévanne vinen? (TV film)
1963 Tři veteráni (TV film)

TV seriály

1997 Pražský písničkář (TV seriál)
Život za písničku (E05)
Úspěchy plné ztrát (E04)
Vše pro republiku (E03)
další epizody (5)
1971 Bakaláři (TV seriál)

Dokumentární

1971 La Manche - můj osud (TV film)

TV pořady

1982 Zadáno pro Karla Gotta (TV pořad)
1975 Přehlídka dobré pohody 1980 (TV pořad)
1970 Televarieté (TV pořad)

Divadelní záznam

1979 Záskok (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2008 Srpnová noc (TV pořad)
Zoom (TV pořad)
2006 Čétéčko (TV pořad)
2005 500 Úsměvů s Pavlem Vantuchem (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky