foto

María Vico

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Quince
1997 Blasco Ibáñez (TV film)
1993 El tío del saco y el inspector Lobatón
1992 Tady kdo neběží, tak lítá
1987 La herencia del mal
1983 Hundra
1982 Nacional III
1981 Casada divertida, La
1980 Despido improcedente
1977 Juventud drogada
La dudosa virilidad de Cristóbal
Marcada por los hombres
Mujer es un buen negocio, La
Niñas... al salón
Parranda
Préstamela esta noche
Víkend
1976 Esposa y amante
Libro del buen amor II, El
Manuela
Volvoreta
1975 Erdbeben in Chili (TV film)
Pepita Jiménez
Sensualidad
Síla chtivosti
Tal der tanzenden Witwen, Das
Vida íntima de un seductor cínico
1973 Ceremonia sangrienta
Doctor, me gustan las mujeres, ¿es grave?
Pena de muerte
Pár bot č. 32
1972 Cabina, La (TV film)
Dólar de recompensa, Un
Morbo
Ragazza tutta nuda assassinata nel parco
Tedeum
1971 Apartamento de la tentación, El
Melancolicas, Las
Petrolejářky
Simón, contamos contigo
Una nuvola di polvere... un grido di morte... arriva Sartana
1970 Bosque del lobo, El
Chválozpěv
Los extremeños se tocan
1969 Der Heiße Tod
Día de mañana, El
Esa mujer
1968 I tre che sconvolsero il West (Vado, vedo e sparo)
1967 Club de solteros
Millón en la basura, Un
Oscuros sueños eróticos de agosto
1965 Colina de los pequeños diablos, La
Doktor Živago
La escalada de la muerte
Una bara per lo sceriffo
Whisky y vodka
1964 Cento cavalieri, I
Ella y el miedo
1963 Confidencias de un marido
Fuente mágica, La
Llanero, El
Muertos no perdonan, Los
Objetivo: las estrellas
Una chica casi formal
1962 Atraco a las tres
La viudita naviera
Martes y trece
Vuelve San Valentín
1961 Alma aragonesa
Festival en Benidorm
1960 Fiel infantería, La
1959 Día de los enamorados, El
Soledad
1958 Carlota
La chicas de la Cruz Roja
1956 Calabuch

TV seriály

1999 Petra Delicado (TV seriál)
1998 Tio Willy (TV seriál)
1997 Vida en el aire, La (TV seriál)
1996 Todos los hombres sois iguales (TV seriál)
Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
1994 El sexólogo (TV seriál)
¡Ay, Señor, Señor! (TV seriál)
1993 Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1985 La huella del crimen (TV seriál)
1983 Anillos de oro (TV seriál)
Zahrada Venušina (TV seriál)
1981 Gozos y las sombras, Los (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
1973 Kara Ben Nemsi Effendi (TV seriál)
1971 Crónicas de un pueblo (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace