foto

Jelena Poljanskaja

  • nar. 4.9.1988 (31 let)
    Belgorod, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Ljubit - ně ljubit
2012 Elveda Katya

TV seriály

2018 Otkrytoje okno (TV seriál)
Razoblačenije Jedinoroga (TV seriál)
Ženščina v zerkale (TV seriál)
2017 Millioněrša (TV seriál)
Četyre krizisa ljubvi (TV seriál)
2016 Vernosť (TV seriál)
2015 Džuna (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
2014 13 (TV seriál)
Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Matěrinskij instinkt (E06)
Veněc bezbračija (E05)
2013 Cyganskoje sčastě (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Penelopa (TV seriál)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Seti (S01E08)
Po gorjačim sledam 2 (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Mstitěl (S02E18)
2010 Zděs kto-to jesť (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Pokušenije na kandidata (S04E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky