foto

Miloslav Šmídmajer

  • nar. 5.9.1959 (57 let)
    Litoměřice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pohádky pro Emu
2014 Vejška
2008 Svatba na bitevním poli
2004 Jak básníci neztrácejí naději

Dokumentární

2009 Film o filmu Peklo s princeznou (TV film)
1995 Herci

TV pořady

2016 Ceny české filmové kritiky 2015 (TV pořad) - a.z.
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2008 Hvězdný reportér (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace