foto

Alisa Lukšina

  • nar. 8.2.1999 (21 let)
    Kyyiv, Ukrajina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Trubač
2009 Krycí jméno: Farewell

TV seriály

2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Graždanin Nikto (TV seriál)
Prosty (TV seriál)
Čerhovyj likar (TV seriál)
2015 Viddil 44 (TV seriál)
Zapytajte u oseni (TV seriál)
Ščob pobačyty veselku... (TV seriál)
2014 Ličnoje dělo (TV seriál)
2013 Poka stanica spit (TV seriál)
2012 Jaščik Pandory (TV seriál)
2011 Bijenije serdca (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky