foto

Gino Conforti

  • nar. 30.1.1932 (86 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Andělé a démoni
2001 Příšerky s.r.o.
1999 Michael Landon, the Father I Knew (TV film)
1994 O Malence
1990 Detektiv Kid
Instant Karma
1983 Murder One, Dancer 0 (TV film)
1981 Bungle Abbey (TV film)
Through the Magic Pyramid (TV film)
1980 More Wild Wild West (TV film)
1977 Don't Push, I'll Charge When I'm Ready (TV film)
It Happened One Christmas (TV film)
Stonestreet: Who Killed the Centerfold Model? (TV film)
1976 Hawmps!
1975 Lucy Gets Lucky (TV film)
Three for Two (TV film)
1974 Thursday's Game (TV film)
1973 Columbo: Sladká, leč smrtící (TV film)
Man of Destiny, The (TV film)
Poor Devil (TV film)
1972 Muž jménem La Mancha
Poldové
1971 Mooch Goes to Hollywood (TV film)
What's a Nice Girl Like You...? (TV film)
1969 Viva Max!
1968 How Sweet It Is!

TV seriály

1998 Godzilla: The Series (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Obětní beránek (S03E22)
1996 Správná Susan (TV seriál)
1991 Harry a Hendersonovi (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Good Grief (TV seriál)
1989 13 East (TV seriál)
Family Matters (TV seriál)
1987 My z Kačerova (TV seriál)
1986 Galaxy High School (TV seriál)
Me & Mrs. C. (TV seriál)
Wildfire (TV seriál)
1985 Gumídci (TV seriál)
Small Wonder (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
Today's F.B.I. (TV seriál)
1980 One in a Million (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Time Express (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Dog and Cat (TV seriál)
Life and Times of Grizzly Adams, The (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Happy Days (TV seriál)
1973 A Touch of Grace (TV seriál)
Diana (TV seriál)
Griff (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 Temperatures Rising (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
Barefoot in the Park (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 The Flying Nun (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

1975 The Smothers Brothers Show (TV pořad)
1967 The Smothers Brothers Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace