foto

Siri Melchior

Biografie

Siri Melchiorová (1971) je dánská režisérka a ilustrátorka. Historii umění a grafický design vystudovala v Kodani, v Londýně absolvovala studia animace. Pracovala pro řadu TV či hudebních labelů. V Londýně pak spoluzaložila animační studio Ladybird Films. Její režisérská animovaná filmografie zahrnuje krátké snímky Pes s kočkou v těle (The Dog Who was a Cat Inside, 2002), Ani písknutí (Fløjteløs, 2007), Lili (2015) nebo seriál Rita a krokodýl (Rita og Krokodrille, 2014).

Zlín Film Festival

Režijní filmografie

Filmy

2016 Lili má návštěvu
2015 Lili
2010 Ani písknutí
En promenade...
2002 Pes s kočkou v těle (TV film)

TV seriály

2013 Rita a krokodýl (TV seriál)

Střihačská filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Rita a krokodýl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace