foto

Rene Balcer

  • nar. 9.2.1954 (66 let)
    Montreal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 For Justice (TV film)
2006 Pavučina lží (TV film)
2000 Hopewell (TV film)
1997 Mission protection rapprochée (TV film)
1991 Cizinec mezi svými (TV film)
1989 Na šikmé ploše (TV film)

TV seriály

2020 FBI: Most Wanted (TV seriál)
Dopesick (E01)
2019 F.B.I. (TV seriál)
Most Wanted (S01E18)
2017 Law & Order: True Crime (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2013 Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Opéra (E07)
Invalides (E03)
Place de la Concorde (E02)
další epizody (4)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
2008 Paris enquêtes criminelles (TV seriál) - původní scénář
Un crime d'amour (S03E05) - původní scénář
La Quête (S03E03) - původní scénář
Visions (S03E02) - původní scénář
další epizody (4)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál) - scénář, původní scénář
L'Amour fou (S02E06)
Un cri dans la nuit (S02E05)
Rédemption (S02E02) - původní scénář
další epizody (6)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Prsten a brož (S03E20)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Prorok (S03E08)
Objekt zájmu (S02E23)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hanba (S02E09)
Zlovolnost (S02E06)
Ukradené miliony (S01E22)
další epizody (6)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Krvavé zlato (S01E01)
Právo a pořádek (TV seriál)
Brother's Keeper (S11E21)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Vaya Con Dios (S10E24)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Patsy (S10E07)
Gunshow (S10E01)
Refuge: Part 2 (S09E24)
další epizody (8)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
DWB (S09E02)
Monster (S08E24)
Bad Girl (S08E21)
další epizody (5)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Thrill (S08E01)
Terminal (S07E23)
Mad Dog (S07E18)
další epizody (8)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Causa Mortis (S07E01)
Pro Se (S06E21)
Slave (S06E19)
další epizody (5)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Jeopardy (S06E04)
Bitter Fruit (S06E01)
Bad Faith (S05E20)
další epizody (6)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Precious (S05E07)
Family Values (S05E04)
Blue Bamboo (S05E03)
další epizody (7)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Volunteers (S04E02)
Benevolence (S03E22)
Virus (S03E19)
další epizody (6)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Point of View (S03E09)
Self Defense (S03E07)
Conspiracy (S03E02)
další epizody (8)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
The Serpent's Tooth (S01E19)
1989 Nasty Boys (TV seriál)
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)

Dokumentární

2017 Above the Drowning Sea

Herecká filmografie

Filmy

2015 For Justice (TV film)
1974 Mojžíš (TV film)
1963 Amanita Pestilens

TV seriály

1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Turnaround (S07E16)

Dokumentární

2016 Journey to Ithaca

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 FBI: Most Wanted (TV seriál)
Prophet (E06)
Invisible (E05)
Caesar (E04)
další epizody (6)
2017 Law & Order: True Crime (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
2013 Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Les Catacombes (E08)
Opéra (E07)
Le Marais (E06)
další epizody (8)
2011 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Osudová láska (S10E08)
Ikarův pád (S10E07)
Mrtvola v parku (S10E06)
další epizody (8)
2010 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Tři v jednom (S09E16)
Špatná společnost (S09E15)
Palimpsest (S09E14)
další epizody (16)
2009 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Revoluce (S08E16)
Alfa pes (S08E15)
Závažný případ (S08E14)
další epizody (16)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Past (S07E22)
Poslední pomazání (S07E21)
Sousedská hlídka (S07E20)
další epizody (12)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nesmysl (S07E10)
Nesvázaný (S07E09)
Obrana a útok (S07E08)
další epizody (23)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Seriálová hvězda (S06E09)
Domácí válka (S06E08)
Prostá duše (S06E07)
další epizody (22)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vyděšený k smrti (S05E09)
Zachránit si tvář (S05E08)
Nad ránem: 2. část (S05E07)
další epizody (23)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nemohoucí trpaslík (S04E09)
Nic než stříbro (S04E08)
Drahocenné děti (S04E07)
další epizody (21)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Poručnictví (S03E09)
Prorok (S03E08)
Vrah mezi námi (S03E07)
další epizody (23)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hanba (S02E09)
Cesta k Bohu (S02E08)
Sestry (S02E07)
další epizody (21)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vnitřní nepřítel (S01E10)
Spořádaný doktor (S01E09)
Pohádka o odpuštění (S01E08)
další epizody (10)

Producentská filmografie

TV seriály

1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Ambitious (S09E21)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Pride (S05E23)
Switch (S05E22)
Purple Heart (S05E21)
další epizody (13)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Scoundrels (S05E09)
Virtue (S05E08)
Precious (S05E07)
další epizody (9)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2017 Above the Drowning Sea

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2017 Above the Drowning Sea

Střihačská filmografie

Dokumentární

2017 Above the Drowning Sea

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky