foto

Frog Stone

  • nar. Preston, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Jupiter vychází
2002 Jak na věc

TV seriály

2017 Bucket (TV seriál)
2016 I Want My Wife Back (TV seriál)
2015 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2011 Čerstvé maso (TV seriál)
2010 Pete Versus Life (TV seriál)
2009 Doktor Martin (TV seriál)
Nerušit (S04E07)
2004 Shameless (TV seriál)
2003 Peep Show (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Bucket (TV seriál)
2005 Man Stroke Woman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace