foto

Daisuke Góri

  • nar. 8.2.1952
    Tokio, Tokyo, Japonsko
  • zem. 17.1.2010 (57 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Quiz Magic Academy: The Original Animation 2
2009 Eiga Crayon Šin-chan: Otakebe! Kasukabe jasei ókoku
Pjú to fuku! Jaguar: Ima, fuki ni jukimasu
Redline
Tales of Vesperia: The First Strike
2008 Dragon Ball: Ossu! Kaettekita Son Gokú to nakamatači!!
Eiga Crayon Šin-čan: Čó araši o jobu kinpoko no júša
Quiz Magic Academy: The Original Animation
2007 Prázdniny s vodníčkem Kúem
Šin kjúseišu densecu Hokuto no Ken – Juria den
2006 Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Hoši no kodó wa ai
Šin kjúseišu densecu Hokuto no Ken: Raó den gekitó no šó
2005 Eiga Crayon Šin-čan: Densecu o jobu buriburi sanpunpokkiri daišingeki
Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Hoši o cugu mono
Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Koibitotači
Street Fighter Zero 2
2004 Kage
2003 Crayon Šin-čan: Araši o jobu eikou no Jakiniku Road
2002 Gekidžóban Geisters: Hikari no šó
Gekidžóban Geisters: Inoči no šó
2001 Eiga Doraemon: Nobita to cubasa no júšatači
One Piece: Nedžimakišima no bóken
Sekai meisaku gekidžó kankecu ban: Nanacu no umi no Tico (TV film)
The Siamese: First Mission
1998 Ginga eijú densecu: Gaiden
1997 Bakusó kjódai Let`s & Go!! WGP: Bósó Minijonku daicuiseki
Crayon Šin-čan: ankoku tamatama daicuiseki
Elmer no bóken: My Father's Dragon
1996 Dragon Ball: Saikjó e no miči
Gegege no Kitaró: Daikaidžú
Landlock
Mahódžin Guru guru
Slayers Return
Tóšinden
Ultraman Company
1995 Dragon Ball Z: Fukkacu no fusion!! Gokú to Vegeta
1994 Dorami-čan: Aoi Straw Hat
Dragon Ball Z: Čósenši gekiha!! Kacu no wa ore da
Eiga Doraemon: Nobita to mugen sankenši
J League o hjakubai tanošiku miru hóhó!!
Sangokuši daisanbu: Haruka naru taiči
1993 Crayon Šin-čan: Action Kamen vs Haigure maó
Dragon Ball Z: Ginga girigiri!! Buččigiri no sugoi jacu
Džúbei a umění nindžucu
Kidó keisacu Patlabor 2: The Movie
Naniwa kin'jú den: Minami no teió
Sangokuši dainibu čókó moju!
1992 Gorillaman
Sangokuši daiičibu: Eijútači no joake
1991 Dark Cat
Dragon Ball Z: Super Saijadžin da Son Gokú
Inferious wakusei senši gaiden: Condition Green
Jungle Wars
Kidó senši Gundam 0083: Stardust Memory
Nindža rjúkenden
Okama hakušo
Ozanari Dungeon: Kaze no tó
Slow Step
1990 Dragon Ball Z: Kono jo de ičiban cujoi jacu
Hidari no O'Clock!!
Kaze no na wa Amnesia
Kidó keisacu Patlabor
1989 Crusher Joe
Dog Soldier
Dokušin apartment Dokudami só
Dragon Ball Z (1989)
Hi-Speed Jecy
Kidó keisacu Patlabor gekidžóban
Koiko no Mainiči
Midnight Eye Gokú
Midnight Eye Gokú II
Venus Senki
Ys
Šuten dódži
1988 Dominion
Dragon Ball: Makafušigi daibóken
Ginga eijú densecu
Kidó keisacu Patlabor
Kidó senši SD Gundam
Namakemono ga miteta
Project A-Ko 3: Cinderella Rhapsody
Saint seija: Kamigami no acuki tatakai
1987 Bubblegum Crisis
Dragon Ball: Madžindžó no Nemuri-hime
Project A-Ko 2: Daitokudži zaibacu no inbó
Šin madžinden Battle Royal High School
1986 Arion
Dragon Ball: Shenlong no densecu
Gegege no Kitaró: Gekitocu!! Idžigen jókai no daihanran
Kinnikuman: New York kiki ippacu!
Project A-Ko
The Supergal
Šónan bakusózoku
1985 Bavi Stock I: Hateši naki hjóteki
Cosmo Police Justy
Love Position, Legend of the Halley
Megazone 23
1983 Amefurikozó
1981 Captain gekidžóban
Kidó senši Gundam I gekidžóban

TV seriály

2009 Dragon Ball Kai (TV seriál)
Kiddy Girl-and (TV seriál)
2008 Fireball (TV seriál)
Slayers - Revoluce (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
2007 Deltora Quest (TV seriál)
Master of Epic The AnimationAge (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
Inukami! (TV seriál)
Kekkaiši (TV seriál)
Kemonozume (TV seriál)
Klub společníků óranské střední (TV seriál)
Night Head Genesis (TV seriál)
Tokyo Tribe 2 (TV seriál)
Šidžó saikjó no deši Ken'iči (TV seriál)
2005 Angel Heart (TV seriál)
Gallery Fake (TV seriál)
Juki no džoó (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
Madžime ni fumadžime Kaikecu Zorori (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Jakitate!! Japan (TV seriál)
Kaikecu Zorori (TV seriál)
Posel klamů (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
2003 Air Master (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Fullmetal Panic? Fumoffu (TV seriál)
Takahaši Rumiko gekidžó: Ningjo no mori (TV seriál)
2002 Kinnikuman II sei: Second Generations (TV seriál)
Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
Ó dorobó Jing (TV seriál)
Šin megami tensei: Devil Children – Light & Dark (TV seriál)
2001 Final Fantasy: Unlimited (TV seriál)
Geisters: Fractions of the Earth (TV seriál)
Kasumin (TV seriál)
Najica dengeki sakusen (TV seriál)
2000 Ginsókikó Ordian (TV seriál)
Hidamari no ki (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
1999 Alexander senki (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Seihó tenši Angel Links (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Change!! Getter Robo: Sekai saigo no hi (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 Kjúkecuki Miju (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Ie naki ko Remi (TV seriál)
1995 Gun Smith Cats (TV seriál)
Slayers - Lina, postrach banditů (TV seriál)
1994 Kouzelný svět pohádek (TV seriál)
1993 Mukamuka Paradise (TV seriál)
1992 Super Bikkuriman (TV seriál)
1991 Taijó no júša Fighbird (TV seriál)
1990 Júša Exkaiser (TV seriál)
Karakuri kengó den: Musaši Lord (TV seriál)
Mašin eijúden Wataru 2 (TV seriál)
1989 Dragon Ball Z (TV seriál)
Dragon Quest (TV seriál)
Kidó keisacu Patlabor (TV seriál)
Kjóšoku sókó Guyver (TV seriál)
Madó King Grandzort (TV seriál)
Peter Pan no bóken (TV seriál)
Tatakae! Čó Robot seimeitai Transformers Victory (TV seriál)
1988 Jumemiru Topo Gigio (TV seriál)
Mašin eijúden Wataru (TV seriál)
Sakigake!! Otoko džuku (TV seriál)
Topo Gigio (TV seriál)
Transformers: Čódžin Master Force (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
Šin Maple Town monogatari: Palm Town hen (TV seriál)
1986 Dobrodruzi z vesmíru (TV seriál)
Dragon Ball (TV seriál)
Gó-Q čódži Ikkiman (TV seriál)
Saint seija (TV seriál)
Wonder Beat Scrumble (TV seriál)
1985 Kidó senši Z Gundam (TV seriál)
Mahó no star magical Emi (TV seriál)
Touch (TV seriál)
Šókódžo Sara (TV seriál)
1984 Giant Gorg (TV seriál)
God Mazinger (TV seriál)
Kikókai Galient (TV seriál)
Mahó no jósei Persia (TV seriál)
1983 Cat's Eye (TV seriál)
Igano Kabamaru (TV seriál)
Mahó no tenši Creamy Mami (TV seriál)
Spoon Oba-san (TV seriál)
1982 Space Cobra (TV seriál)
Tokimeki Tonight (TV seriál)
1981 Sengoku madžin Góšógun (TV seriál)
1979 Entaku no kiši monogatari: Moero Arthur (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace