foto

Hans Ullrich Krause

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Stenzels Bescherung (TV film)
2014 Der Fall Bruckner (TV film)
Dyslexie - Der Kampf mit den Buchstaben (TV film)
Nesmysl
Toleranz (TV film)
2007 Die Weihnachtswette (TV film)
2001 Paulas Schuld (TV film)
1997 Polizeiruf 110 - Der Tausch (TV film)
1976 Nicht kleinzukriegen (TV film)

TV seriály

1990 Achterbahn (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky