foto

Cecilia Nilsson

  • nar. 15.7.1957 (62 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 IRL
2011 Šimon a duby
2005 Kim Novaková se v Genezaretském jezeře nikdy nekoupala
2002 Utanför din dörr
2001 Hem ljuva hem
2000 Hur som helst är han jävligt död
Nejlepší léto
1999 Svar med foto
1998 Personkrets 3:1 (TV film)
1997 Grötbögen (TV film)
Lilla Jönssonligan på styva linan
1996 Lilla Jönssonligan och cornflakeskuppen
Rusar i hans famn
Zonen
1993 Dockpojken
1987 Paganini från Saltängen (TV film)

TV seriály

2018 Springfloden (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 Springfloden (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (7)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2009 183 dagar (TV seriál)
Morden (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2008 Maria Wern (TV seriál)
2007 Upp till kamp (TV seriál)
2006 Brandvägg (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Fotografen (S01E08)
Den svaga punkten (S01E07)
2004 Graven (TV seriál)
2003 Belinder auktioner (TV seriál)
2002 Bella bland kryddor och kriminella (TV seriál)
2000 Barnen på Luna (TV seriál)
1997 Persons parfymeri (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)
1995 En nämndemans död (TV seriál)
Radioskugga (TV seriál)
1994 Min vän Percys magiska gymnastikskor (TV seriál)
Tre kronor (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1990 S*M*A*S*H (TV seriál)
1988 Mimmi (TV seriál)
1985 August Strindberg ett liv (TV seriál)
1973 Bílý kamínek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace