foto

Jean Bureau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Když rádio mlčí (TV film)
The Sisterhood (TV film)
Thicker Than Water (TV film)
Šílená matka (TV film)
2018 Sleeper (TV film)
Zlá královna (TV film)
2016 Vražedný bestseller (TV film)
2015 First Response (TV film)
Swept Under (TV film)
Tajemné vraždy (TV film)
Two Wrongs (TV film)
2014 Kept Woman (TV film)
Nebezpečné vzpomínky (TV film)
Sestry na život a na smrt (TV film)
2013 Hra o dítě (TV film)
Čas smrti (TV film)
2012 Ozvěny zla (TV film)
Pouto s vrahem (TV film)
Sestra v ohrožení (TV film)
Smrtící naděje (TV film)
Terapie strachu (TV film)
2011 Nikdy se nevzdám (TV film)
Pronásledovaná (TV film)
Ukradený ráj (TV film)
Vražedná seznamka (TV film)
Vražedné pochyby (TV film)
2010 Další šance (TV film)
Perfektní plán (TV film)
Pouta, která svazují (TV film)
Vražedný termín (TV film)
2009 Interní záležitost (TV film)
Křivé svědectví (TV film)
Skryté zločiny (TV film)
V síti lží (TV film)
Z jiného úhlu (TV film)
Zrádný prsten (TV film)
2008 Hlasy mrtvých (TV film)
Smrtící posedlost (TV film)
Tajemství rodinného sídla (TV film)
Ukradené jméno (TV film)
2007 Dvojnásobná vražda (TV film)
Muž z minulosti (TV film)
Narušený život (TV film)
Útěk za spravedlností (TV film)
2006 Dědictví strachu (TV film)
Hrátky s nebezpečím (TV film)
Krutá pravda (TV film)
Naivní důvěra (TV film)
Okruh přátel (TV film)
Žiješ jednou, zemřeš dvakrát (TV film)
2005 Blízké nebezpečí (TV film)
Lži a zrada (TV film)
Zakázaná tajemství (TV film)
Zločiny z vášně (TV film)
Život s nepřítelem (TV film)
2004 Falešné sliby (TV film)
2003 Nekalé úmysly (TV film)
Noční vlny (TV film)
Podvodnice
Vyhlídka strachu (TV film)
Zeď tajemství (TV film)
2002 Portrét zločince
Zrada (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace