• Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Creed II
2016 Lék na život
2015 The Hive
2014 Sunken City
Život naruby
2013 Our Boys
2011 Happy Feet 2
Voda pro slony
2009 Asteroid Kassandra (TV film)
Dvojí hra
Station, The (TV film)
2008 Sedm životů
2007 Cordially Invited

TV seriály

2018 Poslední loď (TV seriál)
El Puente (S05E03)
Fog of War (S05E02)
2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
5:00 p.m.-6:00 p.m. (E06)
4:00 p.m.-5:00 p.m. (E05)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Captain Cole's Playlist (E03)
Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Parting Shot (S03E13)
2015 Skandál (TV seriál)
First Lady Sings the Blues (S04E20)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Únik o vlásek (S05E19)
2014 Madam Secretary (TV seriál)
Matador (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
Klam a zmatek (S04E12)
Lidská bomba (S04E05)
Novoluní (S04E01)
další epizody (5)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Zlaté dny pro chlapce a děvčata (S05E01)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Válečný pláč (S05E14)
Zákon gangu (TV seriál)
Papa's Goods (S07E13)
Red Rose (S07E12)
Smoke 'em If You Got 'em (S07E06)
další epizody (6)
2013 Graceland (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Otcovská láska (S02E13)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
White Horse Pike (S04E10)
William Wilson (S04E07)
New York Sour (S04E01)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Extáze a agonie (S01E04)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Písky v Margate (S03E12)
Tak napolo... (S03E10)
I dojička má lepší osud (S03E09)
další epizody (5)
Dr. House (TV seriál)
Lepší polovička (S08E09)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Misionářská pozice (S09E20)
2011 Up All Night (TV seriál)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Nebezpečná služebná (S02E03)
Anatomie lži (TV seriál)
Pokusný králík (S03E05)
Kriminálka New York (TV seriál)
Crossroads (S08E08)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Long in the Tooth (S01E04)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Přes moře (S06E15)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Příběh Elišky z Čech (S02E05)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dárek na památku (S03E08)
2008 Tráva (TV seriál)
I Am the Table (S04E08)
Yes I Can (S04E07)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk kupuje dům (S07E01)
2007 Andy Barker, P.I. (TV seriál)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Mateřský instinkt (S05E11)
2005 E-Ring (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Odmítnutí péče (S11E18)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace