foto

Alexandr Basov

  • nar. 16.9.1965 (54 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Japonskij Bog
2001 DMB 003
DMB 004
DMB: Snova v boju
2000 DMB 002

TV seriály

2001 Sdvinutyj (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Japonskij Bog
2001 DMB 003
DMB 004
DMB: Snova v boju
2000 DMB 002

TV seriály

2016 Ključi (TV seriál)
2013 Šaman (TV seriál)
Dantist (S02E10)
Něvesty (S02E08)
Vypusknicy (S02E07)
další epizody (5)

Herecká filmografie

Filmy

1973 Nejlon 100%
1972 Vozvraščenije k žizni

TV seriály

2018 Mesť na děsert (TV seriál)
2017 Bračnyje igry (TV seriál)
2016 Džinn (TV seriál)
Podmena (TV seriál)
2014 Moja mama protiv (TV seriál)
2013 Skalolazka (TV seriál)
2001 Sdvinutyj (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Japonskij Bog

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky