foto

Joan Turner

  • nar. 24.11.1922
    Belfast, Velká Británie
  • zem. 1.3.2009 (86 let)
    Banstead, Surrey, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 The Commander: Virus (TV film)
Zná ji jako svý boty
2002 Benjamins
2001 Stíny minulosti
1995 Luise knackt den Jackpot
1989 Aféra Profumo
1985 No Surrender
1983 Snadný zisk
1980 Insatiable
1974 Baby Needs a New Pair of Shoes
1953 Frankie Howerd Show, The (TV film)

TV seriály

1986 Call Me Mister (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
1970 Ev (TV seriál)
1969 Roy Hudd Show, The (TV seriál)
1968 For Amusement Only (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1958 Seaside Stars (TV seriál)
1957 The Jack Paar Tonight Show (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Those Wonderful TV Times (TV pořad)
1970 Looks Familiar (TV pořad)
1965 Hullabaloo (TV pořad)
1963 Stars and Garters (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)
1958 Words and Music (TV pořad)
1957 Blackpool Show Parade (TV pořad)
1955 The Ted Ray Show (TV pořad)
1953 Stars at Blackpool (TV pořad)
The Good Old Days (TV pořad)
1949 Music-Hall (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky