foto

Geoffrey Schaaf

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2006 Séance
2001 Prohlášen za mrtvého
1998 Ghost of a Chance (TV film)
1993 Empty Cradle (TV film)
1992 Vražda po americku
1990 The China Lake Murders (TV film)
1986 Signal Seven

TV seriály

2009 Pushed (TV seriál)
2006 Čarodějky (TV seriál)
Narušená identita (S08E18)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Naslepo (S01E19)
Když se zlo mění v dobro (S01E18)
Návrat (S01E17)
další epizody (10)
1996 L.A. Firefighters (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)

Dokumentární

2016 Děti obrazovek
2010 Unlisted: A Story of Schizophrenia

Producentská filmografie

Filmy

2010 Showgirls: Exposed

TV seriály

2009 Eastonská soukromá (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Portal
2003 Ostrov pohody

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky