foto

Josefin Åsberg

  • nar. 30.7.1974 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Čtverec
2016 Vzhůru do vesmíru!
2014 Tichý křik
Vyšší moc
2013 Valčík pro Monicu
2009 Mamut
2008 Král ping-pongu
2006 Linerboard
2004 Fragile
2003 Policajti

TV seriály

2005 God morgon alla barn (TV seriál)

Kostymérská filmografie

Filmy

2008 Král ping-pongu
2006 Linerboard
2004 Fragile

Herecká filmografie

Dokumentární

2020 Il etait une fois... The Square

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky