foto

Josefin Åsberg

  • nar. 30.7.1974 (43 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Čtverec
2016 Vzhůru do vesmíru!
2014 Tichý křik
Vyšší moc
2013 Valčík pro Monicu
2009 Mamut
2008 Král ping-pongu
2004 Fragile

TV seriály

2005 God morgon alla barn (TV seriál)

Kostymérská filmografie

Filmy

2008 Král ping-pongu
2004 Fragile

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace