foto

Edward 'Grapevine' Fordham Jr.

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Let Go
2009 Busted
2008 Bar Starz
2004 Out on Parole

TV seriály

2019 Smrt nás spojí (TV seriál)
Je to všechno moje vina (S01E03)
Pilotní díl (S01E01)
2016 Closer: Nové případy (TV seriál)
Ohlédnutí 4/5 (S04E22)
Ohlédnutí 3/5 (S04E21)
Ohlédnutí 2/5 (S04E20)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Sympathy for the Devil (E13)
Homecoming (E12)
The Hand-Off (E11)
další epizody (13)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dvojité trable (S13E04)
2014 Garfunkel and Oates (TV seriál)
2012 Key and Peele (TV seriál)
2011 Let's Stay Together (TV seriál)
2010 Královská dvojčata (TV seriál)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Jmenuju se vězeň, část první (S03E01)
2005 Cuts (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Napálené celebrity (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky